U bent hier

Zorg voor instroom voor kansengroepen

Datum: 
14-05-2019
Plaats: 

Kasteel Tillegem | Tillegemstraat 81, 8200 Brugge

Prijs: 
€0

Dat het in de West-Vlaamse zorgsector geen evidentie meer is om vacatures in te vullen, is een open deur intrappen. In een zoektocht naar mogelijke oplossingen, versterken RESOC Noord-West-Vlaanderen, VIVO, Verso, Diverscity, VDAB en Trefpunt Zorg met het traject ‘Zorg voor Instroom van kansengroepen’ de instroommogelijkheden van kansengroepen in de zorg.

Noteer alvast dinsdag 14 mei in de agenda, want dan staat de derde sessie op het programma die volledig in het teken staat van anderstaligen met een migratieachtergrond. Jouw deelname als West-Vlaamse zorgwerkgever levert cruciale input om betere en extra instroominstrumenten naar de zorg op te zetten. Bovendien bieden de sessies de mogelijkheid om je HR-praktijk instrumenten én je netwerk van toeleiders/arbeidsbemiddelaars te versterken om mensen uit een specifieke kansengroep duurzaam tewerk te stellen.

Momenteel worden de puntjes op de i gezet wat het programma betreft, maar op 14 mei maak je onder meer kennis met de intergemeentelijk samenwerking Wintegratie, verschillende tools van VDAB en het AB Réfugiés-project. Je kunt je al inschrijven via de link hierboven.

Voor wie?: 

Leidinggevenden