U bent hier

Leidinggevenden
27
jan
2020
Streef je er ook naar om jouw team met zelfvertrouwen te (bege)leiden? Ontdek dan hoe je best je visie en standpunten verdedigt bij zowel management als medewerkers en hoe je nee kan zeggen zonder weerstand en conflicten.
Medewerkers
31
jan
2020
Hoe versterk je je communicatie in een interculturele omgeving? We gaan op een interactieve manier aan de slag met de communicatie in je team en met je cliënten.
Vrijwilligers
03
feb
2020
Reeks van 22 vormingen ter ondersteuning van vrijwilligers en buddies die werken met vluchtelingen/nieuwkomers. De vormingen gaan door tussen 1 oktober 2019 en 30 maart 2020.
Leidinggevenden
04
feb
2020
Tijdens dit opleidingstraject verken je kwaliteitszorg van A tot Z en ga je aan de slag met het kwaliteitssysteem van je eigen organisatie.
Leidinggevenden
04
feb
2020
Na vier jaar intensief onderzoek, debat en overleg over de uitdagingen voor middenveldorganisaties en innovatieve antwoorden erop, gaat CSI Flanders op 4 februari 2020 in Gent met u in gesprek over de belangrijkste resultaten van het onderzoek. Deze slotconferentie geeft een inkijk in het volledige onderzoek, wil inspiratie geven vanuit onderzoek naar concrete cases van vernieuwing in het...
Leidinggevenden
06
feb
2020
Als leidinggevende ben je voortdurend bezig met eindverantwoordelijkheid en zorg dragen voor mensen. Deze constante zorg is haalbaar en houdbaar als je daarnaast ook zorg draagt voor jezelf.
Leidinggevenden
07
feb
2020
Als nieuwe leidinggevende de basisvaardigheden in praktijk kunnen omzetten en je rol correct invullen.
Leidinggevenden
10
feb
2020
Tijdens deze interactieve vorming bespreken we het verschil tussen talent en competenties, talent gericht werken versus burn-out en gaan we ook in op complimenten geven en ontvangen.
18
feb
2020
Employer branding is hot in de HR-wereld! Zeker ook voor sociale ondernemingen, die met een bijzonder krappe arbeidsmarkt geconfronteerd worden, kan het lonen om je ‘merk’ als werkgever goed in de markt te zetten. Laat je prikkelen op onze inspiratiedag.
Leidinggevenden
20
feb
2020
Deze interactieve opleiding geeft handvaten om het peter- en meterschap optimaal uit te werken en te integreren binnen de organisatie.
Stafmedewerkers
20
feb
2020
Tijdens deze vorming leer je de brainstorm-methodiek van Inside the Box kennen én gebruiken. Met deze verrassend eenvoudige methode kan je aan de hand van vijf technieken op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.
Leidinggevenden
09
mrt
2020
Inzicht verwerven in de opmaak van een efficiënt uurrooster, rekening houdend met de noden van de dienst, de wensen van de medewerkers, gezond roosteren en de wetgeving.
Leidinggevenden
09
mrt
2020
In de tweedaagse training ‘Effectief Teamwerk’ ontdek je hoe je op een resultaatgerichte, concrete manier ervoor kunt zorgen dat jouw team zich ontwikkelt naar een effectief en zelfsturend team, waar iedereen met meer plezier in werkt.
Leidinggevenden
10
mrt
2020
Leidinggevenden zijn dé cultuurdragers van een organisatie. De mate waarin medewerkers zich laten aansturen, wordt immers mee bepaald door het voorbeeld dat de leidinggevende geeft, wie hij/zij is en wat hij/zij uitstraalt. Investeer in je leidinggevenden, maak ze sterker en geef ze vleugels.
Leidinggevenden
17
mrt
2020
Morele stress is het wrange gevoel dat je ervaart wanneer je je waarden en visie op goede zorg niet in de praktijk kunt brengen. In deze workshop verken je je eigen mogelijkheden om vanuit eigen waarden, normen en intrinsieke motivatie weerbaar en veerkrachtig te blijven.
Leidinggevenden
26
mrt
2020
Waarderen betekent op waarde schatten. We horen te vaak de verzuchting bij teamleden: we krijgen zo weinig waardering voor wat we doen. Dit is een klap in het gezicht van de leidinggevende.
Leidinggevenden
31
mrt
2020
Stilstaan bij het ‘klantgericht denken’, kritisch reflecteren m.b.t. valkuilen én mogelijkheden, zodat je als organisatie of medewerker weet waarvoor je al dan niet kiest.
Leidinggevenden
02
apr
2020
Wil je graag met talent aan de slag, schrijf je dan zeker in voor deze vorming. Tijdens deze talentgerichte reis ontdek je waarom inzetten op talent een meerwaarde is voor mens en organisatie.
Leidinggevenden
04
apr
2020
tot
09
apr
2020
Ben jij of ken jij een jonge professional die een positief verschil wil maken in de wereld? Dan kan je deelnemen aan ‘Building Bridges for Change’!
Leidinggevenden
23
apr
2020
KEIK duikt met jou in een heel aantal methodieken om op die manier te voelen welke je kan gebruiken in je eigen context.
Leidinggevenden
23
apr
2020
In deze opleiding wil KULAK jou graag overtuigen van de meerwaarde van coaching en tonen in welke omstandigheden je het kan gebruiken. Je staat stil bij de belangrijkste uitgangspunten van coaching, de rol en competenties van de coach en de structuur van een coachinggesprek.
Leidinggevenden
23
apr
2020
Introductie 2-daagse in deze eenvoudige én uiterst efficiënte techniek om mensen te begeleiden. In deze training leer je de oplossingsgerichte begeleidingstechniek kennen en toepassen. Als begeleider help je anderen hun eigen krachten aan te boren en zélf oplossingen te bedenken.
Leidinggevenden
28
mei
2020
Om het beste uit je team te halen, maak je medewerkers best zo bewust mogelijk en zet je hen aan tot ‘eigenaarschap’. Maar hoe ga je best te werk en wat houdt eigenaarschap precies in? Je bekijkt de randvoorwaarden voor het stimuleren van eigenaarschap en de andere invulling die je aan je rol als leidiggevende kan geven.
11
jun
2020
Deze keer nemen een flinke duik onder de oppervlakte van de HR-wereld en gaan we op zoek naar de essentie: back to basics. Over wat zinvol en werkbaar is en wat het niet is. 11 juni 2020, save the date!