U bent hier

Kom je mee op social safari? Bustour arbeidsbemiddelaars Kempen

Datum: 
10-12-2019
Plaats: 

regio Turnhout, Lille, Zoersel

Prijs: 
€0

Begeleid jij mensen op weg naar een job? Ben je soms op zoek naar stageplaatsen? Wil jij de mogelijkheden in de socialprofitsector verkennen? 

social_safari_copyright_shutterstock.jpg

HRwijs organiseert met de steun van VDAB al een aantal jaar regelmatig initiatieven zodat jij als arbeidsbemiddelaar onze sectoren en de noden van werkgevers beter kan leren kennen. Op dinsdag 10 december doen we dat in de vorm van een bustour waarbij we op één dag drie uiteenlopende sociale ondernemingen in jouw regio bezoeken. Die dag gaan we op tour in de regio Turnhout-Lille-Zoersel

Je leert zo hoe deze ondernemingen werken, je krijgt duiding bij hun openstaande vacatures of stageplaatsen en leert de mensen kennen achter de onderneming.

Benieuwd hoe deze dag er zal uitzien?  

8.30

Vertrek aan het station van Turnhout 

– 10.30

Bezoek aan maatwerkbedrijf A-Kwadraat in Turnhout

 

A-Kwadraat is een maatwerkbedrijf dat aan meer dan 500 personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk biedt in de voedingssector, grafische industrie, healthcare, groenonderhoud en houtsector. Veelgevraagde profielen: werkleider, hulpwerkleider. 

11.15 – 12.45

Bezoek aan woonzorgcentrum Lindelo in Lille 

 

Lindelo is een woonzorgcentrum dat deskundige, integrale begeleiding biedt aan matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen. Veelgevraagde profielen: zorgkundige, verpleegkundige, maaltijdbegeleider, interieurverzorger, poetshulp. 

12.45 – 13.30

HRwijs & WZC Lindelo trakteren je op een lekkere lunch 

14.15 – 15.45

Bezoek aan psychiatrisch ziekenhuis Bethaniënhuis in Zoersel 

 

Psychiatrisch ziekenhuis Bethaniënhuis is een ziekenhuis gespecialiseerd in de acute opvang en behandeling van volwassen personen met psychische problemen. Veelgevraagde profielen: patiëntenbegeleider, medewerker keuken, schoonmaakmedewerker, verpleegkundige. 

16.30

Aankomst in Turnhout station

Drie goede redenen om mee te gaan! 

  1. Je leert de socialprofitsectoren nog beter kennen: je leert hoe deze ondernemingen werken, je krijgt duiding bij openstaande vacatures of stageplaatsen en je leert de mensen achter de onderneming kennen. 
  2. Het is een mooie kans om te netwerken met andere arbeidsbemiddelaars: je maakt kennis met collega’s uit andere organisaties en krijgt de kans om kennis uit te wisselen. 
  3. Je verneemt meer over de werking van HRwijs: wie zijn we? Wat doen we? Welke samenwerkingsmogelijkheden zijn er?  

Praktisch 

  • Dinsdag 10 december 2019 
  • Deelname is gratis 
  • Inschrijven kan tot dinsdag 3 december 
  • Doelgroep: arbeidsbemiddelaars, trajectbegeleiders, jobcoaches, loopbaanbegeleiders, outplacement, stagebegeleiders, …  
  • Vragen? Contacteer Liesbeth Denis, projectmedewerker HRwijs: liesbeth.denis@verso-net.be, 0470 47 75 12 

Ga je graag mee op social safari? 

Schrijf je dan snel in!