U bent hier

Inspirerende werkvormen voor vergaderingen

Datum: 
20-06-2018
Plaats: 

Tweetakt, Bolwerkstraat 5, 2018 Antwerpen

Prijs: 
€375

Last van vergadermoeheid?

Zijn vergaderingen soms saai, langdradig en niet efficiënt? Worden agendapunten steeds op dezelfde manier behandeld? Zijn deelnemers weinig actief en wil je daar verandering in brengen? Of wil je simpelweg je arsenaal werkvormen uitbreiden zodat je vergaderingen en agendapunten op een boeiende manier kan begeleiden? Dan is deze workshop geknipt voor jou!

Boeiende en inspirerende vergaderingen

Tijdens de eendaagse workshop ontdek je een pak werkvormen om te gebruiken tijdens je meeting, vergadering of de bespreking van een agendapunt. Je probeert die meteen uit en krijgt alle tips en materiaal om ze te kunnen herhalen tijdens eigen vergaderingen.

Je leert bovendien hoe je zelf originele, innovatieve werkvormen kan ontwerpen op maat van de deelnemers en het doel dat je wil bereiken. Na de sessie, begrijp je hoe je met jouw aanpak en stijl kan zorgen voor meer inspiratie, dynamiek en betrokkenheid van deelnemers.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die vergaderingen of agendapunten op een boeiende en inspirerende manier wil opzetten en begeleiden. Ben je zelf trainer of consultant en wil je leren van onze aanpak? Neem in dat geval vooraf even contact met ons op.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie

Wanneer?

20 juni 2018 - 09:30 - 17:00

Waar?

De opleiding gaat door in de trainingsruimte van Tweetakt, Bolwerkstraat 5, 2018 Antwerpen. Openbaar vervoer en parkeermogelijkheid op wandelafstand.