U bent hier

Workshop HRscan 2.0 - Hoe fit is je medewerkersbeleid?

Datum:
29-11-2018
Plaats:

Sodiwe, Van Benedenlaan 34 - 2800 Mechelen (10 minuten wandelen van station Mechelen)

Prijs: 
€0

hrwijs_-_hrscan_2_0.png

Staat je medewerkersbeleid op punt? Op welke domeinen kan je verbetering boeken? De vernieuwde HRscan van HRwijs brengt daarin verheldering, snel en gratis. Deze tool stelt concrete vragen rond bijvoorbeeld je aanwervingsprocedure, het welzijnsbeleid of diversiteit. Je scores op de vragen leiden tot een rapport en adviesverslag op maat. Het is een krachtig instrument om iedereen binnen je organisatie (medewerkers, directie en raad van bestuur) van verdere stappen in je HR-beleid te overtuigen. 

Maak kennis met de vernieuwde HRscan op onze Workshop HRscan 2.0 van 29 november in Mechelen. Daar wissel je ook ervaringen uit met personeelsmedewerkers uit andere organisaties en krijg je nuttige tips uit eerste hand.  

Tijdens deze workshop ga je al actief aan de slag met de HRscan. Je maakt kennis met alle thema’s en vragen van de scan en wisselt ervaringen en goede praktijken uit met andere socialprofitorganisaties rond de thema’s van jouw voorkeur. Je krijgt een eerste indicatie van de stand van zaken van je medewerkersbeleid, maar ontdekt ook hoe je de HRscan in je organisatie verder kunt uitvoeren en toepassen (HRwijs kan je daarin begeleiden) en hoe een adviesrapport er dan zou uitzien. HRwijs kan je in contact brengen met een HR-expert om dat advies ook in je organisatie te implementeren.   

Praktisch

  • Locatie: Sodiwe, Van Benedenlaan 34 - 2800 Mechelen (10 minuten wandelen van station Mechelen). De workshop gaat door in zaal bel-etage. Deze bevindt zich op de eerste verdieping. Opgelet: er is geen lift in het gebouw aanwezig.
  • Onthaal met broodjes vanaf 12.30, afsluiten doen we tegen 16 uur.
  • Workshop voor stafmedewerkers, personeelsverantwoordelijken, directies en bestuurders van socialprofitorganisaties.
  • Plaats voor maximum 35 deelnemers. 
  • Deelname is gratis, maar we hanteren omwille van het beperkt aantal plaatsen een no-show fee van 50 euro.

Extra weggeefactie!

Onder de eersten die zich aanmelden voor een HRscan in huis verloten we 2 gratis vervolgconsults door HR-experts Tom Vandooren en Lisa Coppin!

Meer info? 

kirsten.dhooghe@verso-net.be

Schrijf je hier in