U bent hier

Workshop ‘Eerste Hulp bij Opmaak Vacatures’ - 12 februari in Brussel

Datum:
12-02-2019
Plaats:

deze workshop gaat door in de lokalen van Sociare: Ravensteingalerij 28 - bus 3 in Brussel, vlakbij het Centraal Station

Prijs: 
€0

Dat je niet altijd de juiste kandidaten vindt, kan ook aan je vacature liggen. Is die volledig? Is het taalgebruik toegankelijk, is de functieomschrijving duidelijk? Weten kandidaten bij wie ze komen solliciteren?  

Gelukkig is het schrijven van leesbare vacatures geen kernfysica! Aan de hand van concrete tips en tricks kan elke vacature doen wat het moet: de juiste kandidaten aantrekken. Kom naar onze gratis workshop Eerste Hulp bij Opmaak Vacatures op dinsdag 12 februari 2019 en wij maken samen met jou van je vacaturetekst een echte kandidatenmagneet! 

We gaan op basis van de ‘Checklist voor een Leesbare Vacature’* aan de slag met jouw eigen vacature, dus neem er zeker één mee! 

Praktisch 

  • dinsdag 12 februari van 9.30 tot 13.00, inclusief broodjeslunch, in de lokalen van Sociare: Ravensteingalerij 28 - bus 3 in Brussel, vlakbij het Centraal Station
  • Onthaal is om 9.30 uur. We starten om 10 uur en ronden af om 12 uur met daarna nog mogelijkheid voor netwerken tijdens de broodjeslunch
  • deze sessie is toegankelijk voor werkgevers uit de social profit: gezondheidszorg, welzijnszorg, socioculturele sector, aangepaste tewerkstelling, mutualiteiten,…. 
  • om voldoende tijd te hebben voor ieders vacature, is het aantal deelnemers wel beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!  
  • deelname is gratis, maar we hanteren omwille van het beperkt aantal plaatsen een no-show fee van 50 euro
  • de workshop wordt begeleid door één van onze HR-adviseurs.
  • gelieve in te schrijven ten laatste op dinsdag 5 februari.
  • vragen? Contacteer Fatma Qorlazja, HR-adviseur HRwijs (fatma@hrwijs.be - 0473 82 52 32).
Schrijf je hier in

 

‘Checklist voor een Leesbare Vacature’ 

Kun je niet wachten tot 12 februari? Je vindt heel wat handige tips en voorbeelden van waar je allemaal op kunt letten voor een goede, wervende vacature in onze ‘Checklist voor een Leesbare Vacature’. HRwijs kan je vacature ook gratis voor je screenen. Stuur je vacature door via fatma@hrwijs.be en je krijgt van ons tips en adviezen op maat.

* Deze checklist werd ontwikkeld binnen het ESF-project 'Ieder Talent Telt', dat mensen met een migratieachtergrond naar een job in de social profit leidt.