U bent hier

Acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing

Datum:
25-04-2018
Plaats:

Dirk Boutsgebouw/VAC, Dieststepoort 6, 3000 Leuven. Vlak naast het station. 

Prijs: 
€0

Een sociale onderneming die zich wil voorbereiden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen, doet er goed aan om ook haar bestuursorganen kritisch te bekijken. Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning hiertoe of zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen? Dan is het acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

bigstock--195983158.jpgVerso organiseert dit acceleratie-event op 25 april in het Dirk Boutsgebouw/VAC, vlak naast het station van Leuven. We starten om 9.30u. Om 12.15u volgt een broodjeslunch.

Dit event volgt het voorbeeld van een infomarkt. Meer dan tien gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Het aantal plaatsen voor dit exclusieve event is beperkt en voorbehouden voor ondernemingen die zijn aangesloten bij een van de ledenfederaties van Verso. We geven ook voorrang aan sociale ondernemingen die al klaar staan om stappen te zetten op het vlak van bestuurlijke vernieuwing, maar nog zoeken naar de juiste ondersteuning. We verwachten dat je organisatie aansluit met een duo van een directielid en een bestuurder.

Aanmelden

Stel je hier kandidaat door te antwoorden op een aantal verkennende vragen. We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte of je kandidatuur wordt weerhouden.

Deelname is gratis, maar omwille van het beperkt aantal plaatsen op dit unieke event hanteren we een no-show fee van 200 euro. Wanneer slechts één van beide deelnemers (bestuurder of directie) opdaagt, bedraagt de no-show fee 150 euro.

Dit acceleratie-event loopt in samenwerking met Binario, Cera Coopburo, Curia, Febecoop, Hazel Heartwood, Hefboom, Lumineus Consulting, Riverrun, Signport en Toolbox.

Strategisch HR-beleid