U bent hier

4-daagse Leiding geven in de grootkeuken-startdag

Datum: 
02-10-2019
Plaats: 

Escala Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

Prijs: 
€400

Als grootkeukenmanager of leidinggevende van een grootkeuken moet u een team aansturen. Deze taak houdt verschillende uitdagingen in. U moet uw team aansturen en motiveren, conflicten kunnen beheersen en oplossen, directie en klanten tevreden houden, enz.

Hierdoor wordt de verantwoordelijkheid van een leidinggevende van een grootkeuken zeer groot en zeer divers.

Daarbij komt dat u als grootkeukenmanager vaak onder stressvolle situaties moet werken. U moet snelle beslissingen nemen, en dringende opdrachten vanuit de zaal kunnen uitvoeren, samen met uw team. U moet snelle beslissingen nemen bij onvoorziene omstandigheden, ...

Deze opleiding geeft u een houvast om uw taak als leidinggevende van een grootkeuken beter te kunnen uitoefenen. Aan de hand van talrijke tips van een expert bent u na deze opleiding in staat om professioneler leiding te geven in uw grootkeuken. Hierdoor wordt u een grootkeukenmanager die resultaatgericht, analytisch, strategisch en servicegericht gaat denken.

De opleiding biedt daarnaast een mooie gelegenheid om ervaringen te delen met collega's uit de grootkeuken en goede praktijken van elkaar te leren.

Voor wie?: 

medewerkers van grootkeukens