U bent hier

4-daagse Dienend Leidinggeven-startdag

Datum: 
11-12-2019
Plaats: 

Domein Drogenhof, Drogenhof 51, 3210 Lubbeek

Prijs: 
€1 500

Welke organisatie droomt niet van medewerkers in drive zonder dat ze in overdrive of zelfs burn-out gaan? In dit ervaringsgericht traject van 2 x2 dagen leer je dienend leidinggeven zodat je het beste uit je mensen naar boven kan halen.

Deze methode maakt de verbinding tussen de behoeften van de medewerker en de resultaten van de organisatie. Dienend Leiderschap beïnvloedt rechtreeks de drie basisbehoeften van de moderne professional: autonomie, binding en competentie.

Elke medewerker wil immers in bepaalde mate zelf kunnen bepalen wat hij doen en hoe hij iets doet, wil bijdragen aan iets dat in zijn ogen zinvol is, en wil ergens goed in zijn en ingezet worden op zijn talenten. Wanner je als leidingevende deze drie elemetaire behoeften bij je mensen kan herkennen en invullen, krijg je medewerkers die met passie en drive te werk gaan.

Na deze vierdaagse heb je een verhoogd bewustzijn over jezelf, heb je enkele effectieve mentale modellen eigen gemaakt en spreek  je een taal die rust en inzicht brengt in jouw praktijk van alledag.

Voor wie?: 

Voor mensen die andere mensen aansturen:

  • Leidinggevenden van alle niveaus
  • Toekomstige leidinggevenden
  • Coördinatoren
  • HR-professionals die nieuwsgierig zijn naar Dienend Leidinggeven