U bent hier

Zin in Vergaderen

Datum: 
21-05-2019
Plaats: 

Bezoekerscentrum Vrijbroekpark Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen

Prijs: 
€150

Waar mensen samenkomen kan de wereld veranderen, het zijn momenten boordevol potentieel. Wat kan jij doen zodat dat vergaderen een verbindende en inspirerende activiteit is? Hoe kan je ervoor zorgen dat het momenten zijn waar je naar uitkijkt omdat je er samen tot gedragen besluiten en acties komt? 

Tijdens deze vorming verzamel je bouwstenen die jouw vergaderingen beter doen werken. Je oefent in communicatieve vaardigheden, je proeft van de oplossingsgerichte vergadermethode, leert meer over de agendasetting, over hoe je kan zorgen voor betrokkenheid, hoe je kan omgaan met weerstand. 

Verwacht je aan een dag waar de praktijk op de eerste plaats komt : je oefent en ervaart, je blikt terug en leert van je eigen vergaderingen en gaat naar huis met ideeën voor de volgende keer. 

Dit is een openluchtvorming: we brengen onze tijd zoveel mogelijk buiten door in het Vrijbroekpark. Maar we hebben een lokaal ter beschikking voor als het zou regenen. Breng je eigen picknick mee, er zijn geen broodjeszaken in de omgeving. 

Voor wie?: 

Leidingevenden en stafmedewerkers