U bent hier

Vorming 'Ontwikkelen van een waarderend medewerkersbeleid'

Datum: 
15-05-2018
Plaats: 

Jongerenbegeleiding-Informant: Stapelplein 32, 9000 Gent

Prijs: 
€140

In deze vorming reiken we handvaten aan tot waarderend leiderschap. Wanneer je leidt met worteltjes, in plaats van met de stok, presteren medewerkers beter en dus ook de organisatie. Het gaat dan niet alleen om het (juiste) compliment, de juiste dankjewel, maar wel om leiderschap waar persoonlijke erkenning de wijze bepaald waarop je doelen stelt, communiceert, vertrouwen schenkt, verantwoordelijkheden geeft.

We staan stil bij de basiskenmerken van goed leiderschap en kijken hoe we een waarderende cultuur kunnen creëren. Vervolgens kijken we met een waarderende blik naar de manier waarop we zelf leiderschap vertalen in de eigen werkcontext en formuleren we een eerste stap naar een meer waarderend medewerkersbeleid voor de eigen organisatie.

Kostprijs: 140 euro excl BTW (Friends & Leden Jo-In betalen 120 euro excl BTW)

Over de docent: Caroline Hoedemakers studeerde in 1989 af als sociaal assistent, optie personeelswerk (IPSOC, Kortrijk) en volgde nadien arbeids- en organisatiesociologie aan de KU-Leuven (1992). In 2002 volgde ze de tweejarige opleiding bij Balans (Gent) ‘Leiden van een organisatie’ en doctoreerde in 2006 aan de VUB (Brussel) over een teamtraining gericht op het versterken van de collectieve copingmechanismen bij leidinggevenden, ontwikkeld en uitgetest i.s.m. de VDAB.