U bent hier

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

Datum: 
15-10-2019
Plaats: 

Anker vzw, Muizendries 35, 9070 Heusden

Prijs: 
€345

Leidinggevenden die zich bewust zijn van valkuilen en blinde vlekken, kunnen beter inspelen op wisselende situaties en werken meer vanuit hun eigen kracht..

​Tijdens deze workshop staat ‘Insights Discovery’ centraal.  Dankzij een kleurenmodel kunnen zelfinzicht, effectieve communicatie en teamontwikkeling bevorderd worden. Het model drukt vier aspecten van persoonlijke gedragsvoorkeuren uit in kleurenwaarden.

Deelnemers vullen voor aanvang van de workshop een online vragenlijst in (duurtijd maximum 20 minuten). Op basis van de antwoorden ontvangt de deelnemer een persoonlijk Insights Discovery® Profiel dat zicht geeft op de eigen voorkeursstijl en aandachtspunten voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Naast de toepassingsmogelijkheden van Insights Discovery® exploreer je in kleine groepen (6 à 12 leidinggevenden) de dynamiek van de vier verschillende basiskleuren en de achterliggende voorkeuren. Uiteraard komen ook de persoonlijke profielen aan bod en tips om de nieuwe kennis concreet te gebruiken.

​Je werkt rond:

  • de kracht van perceptie
  • zelfinzicht: persoonlijke kleurrijke communicatie en voorkeurgedrag
  • het persoonlijk Insights Discovery Voorkeurprofiel
  • kwaliteiten en valkuilen binnen communicatie
  • aandachtspunten in teamwerking
Voor wie?: 

Leidingevenden