U bent hier

Stressmanagment en zelfzorg met LEGO SERIOUS PLAY

Datum: 
04-10-2018
Plaats: 

vzw Jongerenbegeleiding-Informant
Stapelplein 32 9000 Gent

Prijs: 
€140

Sterke,veerkrachtige medewerkers en organisaties. 

Het behoeft geen twijfel dat veel mensen vandaag zoekende zijn. Overspanning, stress, burn-out, bore-out, uitputting…  We krijgen er allemaal ooit mee te maken. Via iemand in onze persoonlijke omgeving of werksfeer of misschien zelf. Het kan ook anders. En we zijn ons hier vaak ook bewust van maar we weten niet altijd hoe.

In deze  interactieve workshop nemen we u mee in een zoektocht naar meer veerkracht, het bereiken van doelen, het ervaren van keuzevrijheid, zelfvertrouwen, assertiviteit en efficiëntie. We bekijken hoe we medewerkers kunnen ondersteunen in hun autonomie, verbondenheid en competenties. Complexe vragen zoals het werken aan veerkracht in een team komen aan bod. Geen theoretische uiteenzetting, wel een hands-on, minds-on doe-sessie met Lego als instrument. 

LEGO® SERIOUS PLAY® is een methode die het out of the box nadenken faciliteert. Samen kijken we naar ervaringen, good-practices, nieuwe ideeen en visie.  De kwaliteiten, ervaringen, inzichten en creativiteit van iedere deelnemer resulteren in een berg nieuwe inspiratie voor de eigen organisatie.  

Locatie

vzw Jongerenbegeleiding-Informant
Stapelplein 32 9000 Gent

Inschrijven kan tot

woensdag 3 oktober 2018

Kostprijs

140 euro excl BTW (Friends & Leden Jo-In betalen 120 euro excl BTW)

 

inschrijfknop_0.png