U bent hier

Laat eens een arbeidsbemiddelaar langskomen

Arbeidsbemiddelaars zetten zich in om werkzoekenden naar de social profit te leiden. Ze doen dit niet blindweg en willen de sector graag beter leren kennen. Nodig deze bemiddelaars eens uit voor een organisatiebezoek en bekijk wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Je hoeft slechts de deur te openen en hen rond te leiden, Verso en VDAB nemen de praktische organisatie op.

SAMENLEVINGSOPBOUW_DRIESLUYTEN6_0.jpg

Meer bepaald zijn we voor 2017 op zoek naar vijf organisaties in de social profit die arbeidsbemiddelaars willen ontvangen. Verso en VDAB organiseren deze organisatiebezoeken in het kader van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de social profit, waarbij Verso de noden van de sector kent en deelt met de VDAB, die op zijn beurt werkzoekenden naar onze sector kan leiden.

De arbeidsbemiddelaars die bij je langs kunnen komen, zijn van de VDAB of van partnerorganisaties van de VDAB, die elk hun specifiek domein kennen. Denk aan de werkplekarchitecten, diensten die werkzoekenden met een arbeidsbeperking begeleiden (GTB en GOB), de centra voor deeltijds onderwijs, OCMW’s, regionale integratiediensten of outplacementkantoren zoals Acerta, Encare en Hura.

Wat houdt zo’n bedrijfsbezoek in?

  • Je krijgt de kans om openstaande vacatures of stageplaatsen, personeelsprofielen, verwachtingen naar werknemers of het personeelsbeleid in het algemeen, toe te lichten.
  • Je bereikt op één moment meteen een hele groep arbeidsbemiddelaars. Die leid je rond in de organisatie.
  • Ben je overgestapt op een nieuwe werking van je organisatie? De bemiddelaars luisteren er graag naar. Zij begrijpen nu nog beter naar welke profielen je precies op zoek bent.
  • Je krijgt inzicht in wat de arbeidsbemiddelaars voor jouw organisatie kunnen betekenen naar tewerkstelling en diversiteit - inhoudelijk en financieel.
  • Verso en VDAB leiden het bezoek in goede banen. We nemen de praktische organisatie en communicatie op ons.

Heb je interesse om ons in 2017 te ontvangen voor een organisatiebezoek? Contacteer mieke@hrwijs.be en we bekijken de mogelijkheden.

Tijdens de kick-off van deze roadtour bedrijfsbezoeken - bij kinderopvangorganisatie Infano vzw - kwam RingTV langs! Klik op de foto om de reportage te bekijken. 

Bedrijfsbezoeken Verso-VDAB