U bent hier

Sterker op het werk door verbindende communicatie

Wil je graag op een respectvolle en krachtige manier communiceren op de werkvloer? Wil je op een gepaste manier zeggen wat je van anderen verwacht, wat je stoort en ook wat je nodig hebt? Dan zal verbindende communicatie je helpen. Ontdek het uitgebreide aanbod van VIVO, het opleidingsinstituut voor de social-profitsector, voor dit najaar.

vivo_verbindende_communicatie_0.jpg

★ NIEUW ★  INCOMPANY AANBOD

Een aanbod op maat van de noden en de eigenheid van jouw team. Kies tussen een basisopleiding of een teamcoaching. Het initiatief gaan door in je organisatie op een zelf gekozen tijdstip. 

>>> Ontdek de incompany trajecten

OPEN AANBOD

3-daagse opleidingen voor medewerkers of voor leidinggevenden. Maak kennis met de principes van verbindende communicatie en oefen ze in. De groepen zijn divers samengesteld qua leeftijd, functie en sector. 

>>> Ontdek de open opleidingen

COACHING

Wij komen tussen in de kosten voor individuele coaching. De coach werkt vanuit de principes van verbindende communicatie. De leerdoelen hebben betrekking op het verbeteren van de communicatie op het werk.   

>>> Voorwaarden en aanvraagformulier 

WAT VONDEN DEELNEMERS VAN DE OPLEIDING?
"Er is veel ruimte om te oefenen en dat in een veilige sfeer. Top!"
~
"Ik kreeg door de opleiding meer zelfinzicht en kan me meer inleven in de tegenpartij." 
~
"De opleiding is erg praktijkgericht en dagelijks toepasbaar. Ik ga er nog veel aan hebben!" EN DEELNEMERS VAN DE OPLEIDING?

Aanbod van VIVO in samenwerking met de sectorfondsen

vivo-logo.jpg

Gesprekken voeren