U bent hier

Maak werk van goed bestuur

OPGELET! Dit event is uitgesteld naar een later tijdstip. Hou onze communicatiekanalen in de gaten voor meer informatie!

Verso organiseert enkele exclusieve events over goed bestuur, voor bestuurders en directies van sociale ondernemingen. Je komt tot inzichten over relevante ontwikkelingen in de wetgeving en in de praktijk. 

Governance Labs voor bestuurders van sociale ondernemingen

18 april 2018, Brussel, 18.30-21.00

19 april 2018, Hasselt, 18.30-21.00 

Verso organiseert twee avondevents voor bestuurders in de social profit. Bestuurders en directieleden verruimen in een beweeglijke context hun inzichten met relevante ontwikkelingen op wetgevend vlak (insolventierecht, Wetboek Vennootschappen en Verenigingen, andere ontwikkelingen op Vlaams en Europees niveau) en op het terrein. Een aantal instrumenten verhogen je bestuurskracht en helpen je om risico’s in te schatten en af te wegen. Om goed te besturen moet je durven ondernemen en om goed te ondernemen moet je soms risico’s aangaan.

Voor dit event doet Verso een beroep op de rijke ervaring en expertise van Marleen Denef (Curia) en Emiel De Smedt (Moore Stephens Belgium).

Meer info op http://www.verso-net.be/governance-labs

Acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing

25 april 2018, Leuven, 9.30-12.15

Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning om in te zetten op bestuurlijke vernieuwing? Zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen over je corporate governance? Dan is dit acceleratie-event dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

Meer dan tien gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Meer info op http://www.verso-net.be/acceleratie-event-bestuurlijke-vernieuwing.

Thema's:

Visie op organisatie en HR