U bent hier

Nieuws

08 januari 2020
SERV werkbaarheidsmonitor

Eind vorig jaar maakte minister van Werk Hilde Crevits bekend dat de werkbaarheidscheques van het Departement Werk en Sociale Economie worden verlengd en dat ook socialprofitondernemingen er voortaan een beroep op kunnen doen. Verso is tevreden dat daarmee de gedeelde vraag van de sociale partners, zoals vastgelegd in het tripartiteakkoord, wordt gehonoreerd.

18 december 2019

Dit voorjaar gaat onze collega Fatma in zwangerschapsrust. Dat betekent dus dubbel feest! We kijken al uit naar het babybezoek maar we mogen dus ook een voltijdse vacature op jullie loslaten voor een HR-adviseur. Als HR-adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor werkgevers van sociale ondernemingen voor alle HR-gerelateerde vragen. Ben je of ken je iemand die hier geknipt voor zou zijn? Laat het ons snel weten! 

17 december 2019
Leidinggevenden

Wil je meer weten over innovatieve arbeidsorganisatie of nagaan of dat iets is voor jouw woonzorgcentrum? In 2020 organiseren de Workitects per provincie een gratis verkenningsronde voor woonzorgcentra.

17 december 2019

Onder voorbehoud van de finale goedkeuring van het programmadecreet door het Vlaams Parlement, worden de huidige doelgroepverminderingen aangepast vanaf 1 januari 2020. 

02 december 2019
SERV werkbaarheidsmonitor

Zorg- en welzijnssectoren nog steeds aan de top voor combinatie werk-gezin

27 november 2019
Leidinggevenden

Woonzorgcentra waar het goed wonen en werken is? Via de Koning Boudewijnstichting kan je nu een beroep op financiële steun voor coaching naar meer participatie en autonomie. Deadline: 16/01/2020.

27 november 2019

Wil je als organisatie een speerpunt maken van diversiteit? Dat treft, de Vlaamse vormingsfondsen willen dat ook! Onder de noemer Kies RAAK ondersteunt VIVO je o.a bij het inzetten van anderstalige werknemers of medewerkers die kampen met fysieke of mentale problemen. 

Pagina's