U bent hier

Nieuws

18 juli 2019
Leidinggevenden

De beheerders van het Sociaal Fonds SCW lanceren in het najaar 2019 een project rond loopbaan-, preventie- en welzijnsbeleid op maat van de socioculturele sector.

02 juli 2019
SERV iedereen aan boord

De Vlaamse sociale partners (ABVV, Unizo, ACV, VOKA, ACLVB, Boerenbond en Verso) hebben een akkoord afgesloten om de krapte en de competentiemismatch op de arbeidsmarkt aan te pakken. In ‘Iedereen aan boord’ schuiven ze een twintigtal hervormingsvoorstellen naar voren.

02 juli 2019
gezond op de werkvloer

Wil jouw onderneming een gezondheidsactieplan opmaken, maar heb je er geen ideeën of middelen voor? Goed nieuws! Je kan er nog subsidies voor krijgen binnen het project Gezond op de werkvloer.

26 juni 2019

Nieuwe pilootprojecten die de preventie van burn-outs in de ondernemingen beogen, kunnen vanaf 1 juni 2019 ingediend worden. Deze projectoproep werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd, en kende, in het bijzonder in de socialprofitsectoren, een groot succes.

26 juni 2019
VIVO verbindende communicatie

Wil je graag op een respectvolle en krachtige manier communiceren op de werkvloer? Wil je op een gepaste manier zeggen wat je van anderen verwacht, wat je stoort en ook wat je nodig hebt? Dan zal verbindende communicatie je helpen. Ontdek het uitgebreide aanbod van VIVO, het opleidingsinstituut voor de social-profitsector, voor dit najaar.

13 juni 2019

Werkbaar leiding geven doe je niet alleen, neem daarom deel aan dit lerend netwerk en wissel uit met collega's.

13 mei 2019
vivo hr opleidingen webinars

Ook dit najaar organiseert VIVO, het Vlaams instituut voor vorming en opleiding in de social profit, een aanbod van gratis HR-opleidingen en webinars.

Pagina's