U bent hier

Nieuws

10 december 2018

vivo.jpg

Werknemers zijn de drijvende krachten in je organisatie. Daarom investeer je ook in hun ontwikkeling en in hun loopbaan. Maar hoe pak je dat nu strategisch aan? Hoe zorg je voor kwaliteit in je HR-beleid? Wel, start met een opleiding uit ons HR-aanbod. Ze zijn praktisch, laagdrempelig en op maat van social-profitorganisaties.

22 oktober 2018
Leidinggevende

De HRscan is één van de sterkhouders van het HRwijs-aanbod voor sociale ondernemingen. We peilen via deze interne bevraging naar de stand van zaken van je medewerkersbeleid en rollen er praktische tips op maat uit. In 2018 kreeg de HRscan een update. Voortaan worden alle medewerkers betrokken en zijn de vragen toegankelijker opgesteld. We vroegen HRwijs-adviseur Kirsten D’Hooghe wat er precies veranderde.

25 september 2018

VDAB en Verso/HRwijs leiden je op één voormiddag doorheen een reeks ondersteuningsmaatregelen. Op 6 november in Gent, op 9 november in Leuven.

12 september 2018

Op 11 september 2018 vond de Inspiratiesessie 'Retentie en Kennisborging' plaats in Leuven. Hier vind je alle presentaties en ander materiaal nog eens terug. 

10 september 2018

Het Vlaamse doelgroepenbeleid wordt versterkt. Dat keurde de Vlaamse regering op 13 juli 2018 goed in een besluit. De hervorming komt vooral laaggeschoolde jongeren, 55-plussers en mensen met een tijdelijke arbeidsbeperking ten goede.

10 september 2018
opleidingen social profit

Vanaf 1 september 2019 moeten opleidingen voor uw medewerkers gericht zijn op de ontwikkeling van hun loopbaan of moeten ze hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Tenminste als u er nog een VOV-premie (Vlaams opleidingsverlof) voor wil ontvangen. Vrijetijds- en ook bedrijfsspecifieke opleidingen worden vanaf dan uitgesloten van de premie.

06 september 2018

Er lopen momenteel verschillende projectoproepen die allen tot doel hebben om de burn-outproblematiek aan te pakken. Unisoc maakte een overzicht.

Pagina's