U bent hier

Nieuws

12 oktober 2017

Hoe haal je als leidinggevende het beste uit je medewerkers? Hoe kan je daartoe uit je eigen talenten putten? Kan de organisatiestructuur een handje helpen om op de juiste manier leiding te geven?

Op dinsdag 26 september organiseerden we in Antwerpen een inspiratiesessie over het thema leiderschap. 

Een aantal boeiende sprekers kregen een plaats in het programma. Hier vind je hun presentaties:

07 september 2017

De nieuwe reeks Z-Maatwerk op Kanaal Z brengt vanaf donderdag 7 september gedurende 15 weken portretten van Vlaamse en Brusselse maatwerkbedrijven. De reeks toont hoe de maatwerkbedrijven mensen met een beperking kansen geven, hoezeer ze investeren in opleiding en innovatie en wat hun meerwaarde is voor de reguliere bedrijven waar ze mee samenwerken.

13 juli 2017

HRwijs ontwikkelde de infobrochure 'Aan de slag met vluchtelingen in de social profit', verkrijgbaar op papier en in pdf. Mogelijk hebt u als werkgever interesse om een vluchteling aan te werven. Hoe pak je dit aan? Hoe zitten de regels in elkaar, over welke papieren moet een vluchteling of nieuwkomer beschikken? Welke administratieve stappen moet ik zelf nemen?

22 juni 2017

VIVO heeft voor dit najaar zijn gratis HR-opleidingsaanbod voor de social profit klaar, een samenwerking met Verso/HRwijs en de vormingsfondsen.

15 mei 2017

Als leidinggevende heb je heel wat verantwoordelijkheid, ken je de organisatie van naaldje tot draadje, kan je veel zaken zelf uitstippelen, help je medewerkers groeien en pak je dagelijks diverse uitdagingen aan. 

18 april 2017

Liefst 9 op 10 organisaties (89%) die gebruik hebben gemaakt van het HRwijs-aanbod is hier tevreden over. Daarnaast zeggen evenveel gebruikers (91%) dat ze constructief aan de slag zijn gegaan met het advies dat ze van ons ontvingen.

31 maart 2017

Met het ESF-project ‘Ieder Talent Telt’ worden mensen met een migratieachtergrond tot de social profit aangetrokken.

Pagina's