U bent hier

Nieuws

02 december 2019
SERV werkbaarheidsmonitor

Zorg- en welzijnssectoren nog steeds aan de top voor combinatie werk-gezin

27 november 2019
Leidinggevenden

Woonzorgcentra waar het goed wonen en werken is? Via de Koning Boudewijnstichting kan je nu een beroep op financiële steun voor coaching naar meer participatie en autonomie. Deadline: 16/01/2020.

27 november 2019

Wil je als organisatie een speerpunt maken van diversiteit? Dat treft, de Vlaamse vormingsfondsen willen dat ook! Onder de noemer Kies RAAK ondersteunt VIVO je o.a bij het inzetten van anderstalige werknemers of medewerkers die kampen met fysieke of mentale problemen. 

25 november 2019

HR-ondersteuning: vormingen voorjaar 2020

Je bent HR-medewerker of -liefhebber. Of je wil het toch graag worden.
Je voelt je nog wat onzeker in je rol (geen paniek, da's heel normaal).
Je houdt ervan om te leren van ervaringen van collega's uit andere organisaties.
Je gelooft -net als wij- dat JIJ het verschil kan maken. Voor jezelf, je collega's en je organisatie.

23 oktober 2019

De nieuwe Vlaamse regering wil tijdens haar beleidsperiode 120.000 extra mensen aan het werk krijgen. Ze plant ook enkele pittige investeringen en hervormingen in het beleidsdomein Welzijn en verruimt het investeringsbeleid voor innovatie zodat ook sociale ondernemingen meer ruimte krijgen om te innoveren. Dat zijn in een notendop de lessen die Verso trekt uit de beleidsverklaring van minister-president Jambon.

08 oktober 2019
Leidinggevenden

De strikte scheidingslijn tussen werk en privé is in veel organisaties aan het verdwijnen. We beantwoorden steeds vaker mails en telefoontjes buiten de werkuren, maar we nemen ook vaker privézaken op tijdens de werkuren. Deze wijzigende verhouding tot werktijd en vrije tijd vindt onder andere haar oorsprong in de toename van digitale hulpmiddelen die ons toelaten op elk moment van de dag in verbinding te treden met ‘het kantoor’. Die verhoogde digitale verbondenheid heeft natuurlijk voordelen, maar er zijn ook valkuilen.

23 september 2019
subsidies HR-beleid

Uw organisatie zet zich in voor sociale inclusie? Dan komt ze in aanmerking voor steun van het Venture Philanthropy Fonds om haar interne werking te optimaliseren en haar impact te versterken. Indienen tot en met 12/11/2019. 

Pagina's