U bent hier

Naar een beter diversiteitsbeleid

Datum: 
04-04-2019
Plaats: 

Vormingscentrum HIVSET, Westerlaan 73, Waregem 

Prijs: 
€80

Diversiteit is iets speciaals en tegelijkertijd heel normaal. In een organisatie weten we niet altijd goed hoe we hier op een constructieve en verrijkende manier mee kunnen omgaan. Tijdens deze dag reiken we een aantal sleutels aan. Ze helpen jou een andere kijk te hebben op de dynamieken binnen je organisatie. Deze dynamieken ontstaan van zodra je diversiteit hebt en inclusie wilt creëren: een omgeving waar mensen ongeacht hun origine, geaardheid, leeftijd, levensvisie of sekse, … kunnen functioneren. Dit vraagt een procesmatig aanpak. Stap per stap om zo van weerstand naar veiligheid te gaan. Van ogenschijnlijk verschil naar verbinding.

HIVSET neemt je deze dag mee en overloopt de eerste stapstenen die van cruciaal belang zijn om de vruchten te kunnen plukken van jouw inspanningen en acties rond inclusie en diversiteit. Tijdens deze dag wil HIVSET jullie inspireren waardoor je diversiteit en inclusie vanuit een ander perspectief kunt benaderen. 

Voor wie?: 

Verantwoordelijken, leidinggevenden en andere medewerkers die willen werken aan een beter diversiteitsbeleid in hun organisatie