U bent hier

Meer diversiteit in je personeelsbeleid

Datum: 
10-05-2019
Plaats: 

Sociare, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel

Prijs: 
€0

Voelen medewerkers zich goed in je organisatie, ongeacht hun origine, religie, gender, mogelijke handicap of seksuele voorkeur? Hou je als werkgever voldoende rekening met hun verschillen? En welke concrete stappen kan je als organisatie zetten om ervoor te zorgen dat je werknemersgroep een meer realistische afspiegeling wordt van de diverse samenleving waarin we leven?

Tijdens deze workshop onder begeleiding van HRwijs nemen we jullie resultaten na het invullen van de Checklist Diversiteit onder de loep. We bespreken tendensen en gaan in gesprek met elkaar over de belangrijkste werk- en pijnpunten die we in de praktijk tegenkomen en helpen jullie met advies en praktische tools.

In het tweede deel van de workshop geven we nog een aantal praktische tips om leesbare vacatureteksten te schrijven, zodat je vacature zeker niemand (onbedoeld) uitsluit en je de juiste kandidaten bereikt. 

Voor wie?: 

voor iedereen die coördinator, stafmedewerker, personeelsverantwoordelijke, bestuurder is bij een socioculturele organisatie