U bent hier

Leertraject cocreatief leidinggeven

Datum: 
01-03-2018 tot 01-03-2019
Plaats: 

Twee 2-daagses op locatie + acht losse contactdagen op Kwadraet, Kon. Maria Hendrikaplein 64a 9000 Gent. 

Prijs: 
€2 390
Website: 

www.kwadraet.be

Jezelf ontwikkelen als leidinggevende?

Het leertraject cocreatief leidinggeven is tegelijk een opleiding én een lerend netwerk én een klankbord én jouw kans om je als leidinggevende nog verder te ontwikkelen!

Instappen in het leertraject wil zeggen dat je tijdens 12 contactdagen sleutelt aan jouw leidinggevende competenties. Je traint jouw vaardigheden en bovendien verwerf je een stevig onderbouwde én hedendaagse visie op leidinggeven. Het leertraject start vanaf maart 2018 en loopt tot en met maart 2019.

Je vormt met andere leidinggevenden een leergroep. De aangereikte kaders en de ruimte tot uitwisseling binnen een veilige context dienen als katalysator voor jouw persoonlijke leerproces. De manier van werken is cocreatief, sterk praktijkgericht en vertrekt van jouw concrete vragen over leidinggevend gedrag, over coaching, over positie, over motiveren, over grenzen stellen, over conflicten, over teamontwikkeling, over confronteren, over organisatieverandering, over balanceren tussen sturen en loslaten, enzovoort. 

Een uitgebreide omschrijving van de inhoud, de gehanteerde methoden, de data, voorwaarden voor deelname en inschrijfmodaliteiten, kan je opvragen bij de bijgeleider. Ook voor verdere inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met begeleider Geert Vansieleghem

Voor wie?: 

Leidinggevenden