U bent hier

Je personeelsbeleid onder de HR-scanner

Datum: 
27-05-2019
Plaats: 

Sociare, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel

Prijs: 
€0

Staat je medewerkersbeleid op punt? Op welke domeinen kan je verbetering boeken? De vernieuwde HRscan van HRwijs brengt daarin verheldering, snel en gratis. Deze tool stelt concrete vragen rond bijvoorbeeld je aanwervingsprocedure, het welzijnsbeleid of diversiteit. Je scores op de vragen leiden tot een rapport en adviesverslag op maat. Het is een krachtig instrument om iedereen binnen je organisatie (medewerkers, directie en raad van bestuur) van verdere stappen in je HR-beleid te overtuigen. 

Tijdens deze workshop ga je al actief aan de slag met de HRscan. Je maakt kennis met alle thema’s en vragen van de scan en wisselt ervaringen en goede praktijken uit met andere socioculturele organisaties rond de thema’s van jouw voorkeur. Je ontdekt ook hoe je de HRscan in je organisatie verder kunt uitvoeren en hoe een adviesrapport er dan zou uitzien. HRwijs kan je vervolgens in contact brengen met een HR-expert om dat advies ook in je organisatie te implementeren. 

Voor wie?: 

Voor iedereen die coördinator, stafmedewerker, personeelsverantwoordelijke, bestuurder is bij een socioculturele organisatie