U bent hier

Introductie Design Thinking

Datum: 
09-05-2019
Plaats: 

Vzw Vorm, Brugstraat 93, 9880 Aalter

Prijs: 
€195

Vzw Vorm geeft een introductie in design thinking of ‘ontwerpend denken’.

Het bottom-up ontwerpen van diensten met design-methoden noemen we humancentered design. Vzw Vorm doorloopt alle stappen van dit mensgericht ontwerpproces om tot nieuwe oplossingen te komen. Zo ervaar je meteen wat de voordelen zijn van deze aanpak. We gebruiken een aantal van de typische design technieken en tools zoals een user journey, diepteinterview, de research wall, het formuleren van een ‘hoe kunnen we’-vraag, persona’s en paper prototyping. Er is voldoende tijd voor vragen en nabespreking.

Na deze interactieve vorming heb je voeling met de voordelen van design thinking en kan je enkele tools meenemen naar je eigen dagelijkse praktijk.

Doen is het sleutelwoord. Vzw Vorm gebruikt creatieve methodieken die meteen inzetbaar zijn in jouw organisatie of bedrijf. We vliegen er direct in. Niet veel praten dus, maar vooral doen.

Na de opleiding krijgen deelnemers de slidedeck in pdf en links naar een online databank van gratis downloads met meer informatie over human centered design en service design.

Voor wie?: 

Leidinggevenden, Stafmedewerkers