U bent hier

HR topics voor werkgevers

Datum: 
10-09-2018
Plaats: 

VDAB Turnhout, H. Hartstraat 64, 2300 Turnhout

Prijs: 
€0

Programma

10.45 uur - Ontvangst met koffie

11.00 uur - HERVORMING WERKPLEKLEREN (door VDAB)
Er wijzigt het één en ander op het vlak van werkplekleren, vooral rond IBO (Individuele Beroepsopleiding). Deze hervorming biedt een antwoord op de vraag naar vereenvoudiging. Zes werkplekleerinstrumenten houden we over, elk met een duidelijke doelstelling. We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Jill Heyninck is accountmanager bij VDAB in de provincie Antwerpen.

11.30 uur - CAFETARIAPLAN EN MOBILITEIT (door Securex)
Flexibele verloning zit in de lift. Uit een studie van Securex in 2017 bleek dat meer dan 7 op 10 medewerkers zijn/haar loonpakket flexibel wil kunnen samenstellen. Wat zijn mogelijkheden om flexibel te verlonen? Wat zijn voordelen die vanuit fiscaal en sociaal-juridisch oogpunt interessant zijn? Hoe vanuit flexibele verloning werken aan mobiliteit, rekening houdend met de fiscale en sociaal-juridische implicaties? Hoe aan de slag gaan met het mobiliteitsbudget in jouw organisatie?
Deze sessie is voor werkgevers en HR-professionals die een goede basiskennis willen opbouwen over cafetariaplannen en mobiliteitsoplossingen, met handvaten om op een budgetneutrale manier de koopkracht van werknemers te verhogen en nieuwe talenten aan te trekken.
Wim Windels is regionaal directeur bij Securex.

12.45 uur - Broodjeslunch, met mogelijkheid tot netwerking (tot 13u30)

Voor wie?: 

Bedrijven, werkgevers, KMO's, ondernemers, personeelsverantwoordelijken en - medewerkers.