U bent hier

HR topics VDAB: Sociale Inspectie & DUOday

Datum: 
12-03-2018
Plaats: 

Het Rekreatief - Doornstraat 600, 2610 Wilrijk

Prijs: 
€0

Programma

  • 10.45 uur: Ontvangst met koffie.
  • 11.00 uur: DUODAY, door GTB. Werkzoekenden met een arbeidsbeperking krijgen nog steeds niet echt een "gelijke kans" op werk. Op de DUOday (op 26 april 2018) kunnen werkzoekenden met een arbeidsbeperking voor één dag proeven van een nieuwe werkervaring. Die dag werkt hij of zij samen met één van de werknemers in een bedrijf.
  • 11.30 uur: SOCIALE INSPECTIE, door SD Worx. Elke werkgever krijgt vroeg of laat een controleur van een sociale inspectiedienst over de vloer. Naast klamme handen roept het bezoek van een sociale inspectiedienst vooral heel wat vragen op. Want waarom wordt je zaak geviseerd? Hoe moet je je gedragen tijdens zo'n inspectieronde? Hoe ver mag een inspecteur gaan tijdens een controle? Kan je deze vragen niet meteen beantwoorden, dan bereiden we ons tijdens deze Bijblijven-sessie samen voor op die sociale inspectie.
  • 12.45 uur: Broodjeslunch, met mogelijkheid tot netwerken.
  • 13.30 uur: Einde.

Inschrijven

​Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier. Enkele dagen voor de infosessie ontvang je nog een herinneringsmail met alle praktische informatie. Deelnemen is kosteloos. Schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn steeds beperkt en in 2017 was elke Bijblijven-sessie volzet!