U bent hier

Hoe als teamcoach diversiteit modereren?

Datum: 
07-11-2019
Plaats: 

De Brouwerij, Ham 175, 9000 Gent

Prijs: 
€150

Hoe creëer je als leidinggevende van een divers team een dynamiek van inclusie? Hoe creëer je meerwaarde uit de verschillen? In deze workshop leer je vanuit de principes van verbindend leiderschap de diversiteit ombuigen van een hindernis naar een kracht voor je team.

Verschillen in identiteit kunnen de samenwerking in een team onder druk zetten. Zeker wanneer de lat hoog ligt en er véél werk is voor te weinig mensen. Spanningen en frustraties lopen op, de moeilijke gesprekken worden uit de weg gegaan. En voor je het weet ben je als leidinggevende vooral bezig met brandjes blussen en bemiddelen, waardoor je eigen agenda ook dicht slibt.

In deze workshop zetten we het Diversiteit & Inclusie Kompas in als een wegwijzer naar een team dat vlotter met de interne verschillen omgaat. We leren werken met 8 concrete sleutels naar verbinding in diversiteit. We onderzoeken hoe je hier als leidinggevende, vanuit de principes van verbindend leiderschap, een versterkende rol kan spelen. Zo stellen we een praktische toolset samen, waarmee we een dynamiek van inclusie en samenwerking kunnen creëren. Het resultaat is een team waarin iedereen z’n plaats vindt, elk talent optimaal wordt benut en doelen worden gehaald.

Voor wie?: 

Leidinggevenden