U bent hier

Ga samen voor talent

Datum: 
02-04-2020
Plaats: 

Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent

Prijs: 
€120

Wil je graag met talent aan de slag, schrijf je dan zeker in voor deze vorming. Tijdens deze talentgerichte reis ontdek je waarom inzetten op talent een meerwaarde is voor mens en organisatie. Het uitgangspunt is wat mensen drijft en leren kijken naar kansen in teamverband. Je maakt kennis met talentgericht leidinggeven en krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan.

Tijdens deze vorming ‘ Ga samen voor talent ‘ sta je stil bij wat we onder talent verstaan. Samen met Kobe Michiels, de auteur van het boek Ga voor talent, ontdek je op interactieve wijze hoe je met talent aan de slag kunnen gaan. Om inzicht te krijgen maak je gebruik van een handmethodiek bij jezelf, in teamverband en als talentgerichte coach. Bij het begeleiden focus je op praktische oplossingen. Je maakt ook kennis met een dieptemodel en gebruikt vragen om hierbij stil te staan.

Zo ga je samen in dialoog over wat je drijft. Hierdoor krijg je kapstokken om talentenmatrices op te kunnen maken in functie van groei bij mens en organisatie. Ervaring leert dat goesting voldoende is om aan deze vorming deel te nemen. Elk talent telt!

Voor wie?: 

Leidinggevenden