U bent hier

Workshop HRscan 2.0 - Hoe fit is je medewerkersbeleid?

Datum:
21-03-2019
Plaats:

Huis Vanstraelen - Koningin Astridlaan 35, 3500 Hasselt (www.huisvanstraelen.be/contact) 

Prijs: 
€0

hrwijs_-_hrscan_2_0.png

Staat je medewerkersbeleid op punt? Op welke domeinen kan je verbetering boeken? De vernieuwde HRscan van HRwijs brengt daarin verheldering, snel en gratis. Deze tool stelt concrete vragen rond bijvoorbeeld je aanwervingsprocedure, het welzijnsbeleid of diversiteit. Je scores op de vragen leiden tot een rapport en adviesverslag op maat. Het is een krachtig instrument om iedereen binnen je organisatie (medewerkers, directie en raad van bestuur) van verdere stappen in je HR-beleid te overtuigen. 

Maak kennis met de vernieuwde HRscan op onze Workshop HRscan 2.0 van 21 maart in Hasselt. Daar wissel je ook ervaringen uit met personeelsmedewerkers uit andere organisaties en krijg je nuttige tips uit eerste hand.  

Tijdens deze workshop ga je al actief aan de slag met de HRscan. Je maakt kennis met alle thema’s en vragen van de scan en wisselt ervaringen en goede praktijken uit met andere socialprofitorganisaties rond de thema’s van jouw voorkeur. Je ontdekt ook hoe je de HRscan in je organisatie verder kunt uitvoeren en toepassen (HRwijs kan je daarin begeleiden) en hoe een adviesrapport er dan zou uitzien. HRwijs kan je in contact brengen met een HR-expert om dat advies ook in je organisatie te implementeren.   

Praktisch

  • Locatie: Huis Vanstraelen - Koningin Astridlaan 35, 3500 Hasselt (5 minuten wandelen van station Hasselt, www.huisvanstraelen.be/contact). De workshop gaat door in de Loft. 
  • Onthaal met broodjes vanaf 12.30, afsluiten doen we tegen 16 uur.
  • Workshop voor stafmedewerkers, personeelsverantwoordelijken, directies en bestuurders van socialprofitorganisaties.
  • Plaats voor maximum 30 deelnemers. 
  • Deelname is gratis, maar we hanteren omwille van het beperkt aantal plaatsen een no-show fee van 50 euro.

Meer info? 

kirsten.dhooghe@verso-net.be

Inschrijven voor deze sessie kan niet meer. Heb je interesse in een latere workshop van de HRscan? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief