U bent hier

Vorming 'Generaties aan het werk'

Datum:
12-10-2017
Plaats:

Informant, Stapelplein 32 9000 Gent

Prijs: 
€160

Heb je het ook al eens ervaren? Meningsverschillen tussen nieuwe en ervaren collega’s op de werkvloer over wat goede samenwerking en communicatie is of over wat respect voor elkaar betekent?
We nodigen je graag uit voor een praktijkdag ‘generaties aan het werk’. In deze dag zetten we de ‘generatiebril’ op en gaan we na hoe generaties op een constructieve manier kunnen samenwerken.

Opvoeding, tijdsgeest en vroegere ervaringen kleuren immers de bril waaruit we naar werk kijken. Door vanuit deze insteek naar collega’s en teams kijken openen zich nieuwe mogelijkheden tot dialoog, respect en samenwerking tussen alle generaties.
In deze praktijkdag ontdek je niet alleen de kenmerken van de generatie waartoe je zelf behoort, maar ook die waartoe jouw collega’s behoren. Je leert er de specifieke sterktes en uitdagingen van elke generatie doorgronden. Je leert er je collega’s door een andere ‘bril’ te zien en maakt er kennis met mogelijkheden om de interactie en samenwerking te verbeteren. We gaan aan de slag met ervaringen van deelnemers en zoeken uit waar generatieverschillen een invloed hebben.

Meer info en inschrijving via de website van Quest-it.

Diversiteit