U bent hier

training:kom op voor werk bij kanker

Datum:
15-06-2017
Plaats:

GOB De Ploeg, Kipdorpvest 50, 2000 Antwerpen

Prijs: 
€250

Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker - hetzij  omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen,  hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken

 Wij helpen u het verschil maken.

Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker?   Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team?  Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting?  En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

Ons trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen. Onze training omvat twee modules van telkens een halve dag:

Wat is kanker? Welke impact heeft kanker op uw werknemer?  Hoe gaat u daar in uw bedrijf  of organisatie mee om?
Hoe zit het wetgevend kader rond re-integratie in elkaar? We informeren u over het re-integratietraject (op beleidsniveau en individueel niveau) en geven concrete handvaten om er mee aan de slag te gaan.

Deelnemen?

Wij organiseren deze training in uw bedrijf. Per module betaalt u 500 EUR.
Neemt u liever deel aan het open aanbod?  We organiseren deze training ook op verschillende locaties in Vlaanderen.  Per module betaalt u dan 250 EUR. In ruil stuurt u tot 3 deelnemers naar de training. Data en inschrijven

Advies op maat van uw bedrijf

Wilt u advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf?  Onze consultant begeleidt u bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid waarbij u proactief inspeelt op de impact in uw bedrijf wanneer medewerkers geconfronteerd worden met kanker. Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker.

Meer info en inschrijven kan je doen via de website van Fegob.