U bent hier

Studiedag: 'ZORG voor werkbaar werk!'

Datum:
31-10-2017
Plaats:

VIVES campus Brugge, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge

Prijs: 
€0

Onze samenleving evolueert snel en ingrijpend. Dat heeft een grote invloed op de arbeidsmarkt en hoe we met werk omgaan. Wie werkbaar werk heeft, ervaart meer plezier in het werk, leert meer, blijft langer aan de slag en is minder vaak ziek. Daarom organiseren de West-Vlaamse RESOC’s, Diverscity, POM West-Vlaanderen en VDAB een tweede editie van WEST4WORK, dé arbeidsmarkt-happening bij uitstek over werkbaar werk in West-Vlaanderen.

Aan de hand van diverse workshops, seminaries, infomarkten en arbeidsmarktsymposia willen we zowel werkgevers als middenveld informeren en inspireren over werkbaar werk. Of met andere woorden: hoe kunnen we jobs creëren met voldoende autonomie en leermogelijkheden, die goed te combineren zijn met het privéleven, die motiverend werken en problematische stress tot een minimum weten te herleiden?
Hoewel dit programma zeker en vast de profit sector zal aanspreken, richten we ons voor wat betreft deze WEST4WORK-editie naar de non-profit-sector en de zorg in het bijzonder. We werken hiervoor nauw samen met VIVES en Trefpunt Zorg.

Programma

13:00 Onthaal

13:30 Keuze uit diverse workshops (45') of seminaries (90')

16:00 Arbeidsmarktsymposium ‘Zorg voor werkbaar werk!’. Dirk De fauw | Fons Leroy | ................ | Jean de Bethune

17:30 Netwerkreceptie

Meer info en inschrijvingen via de website van West4work.

Voor wie?: 

social profit- en zorgsector

Visie op organisatie en HR