U bent hier

Kom speeddaten met een HR-expert!

Datum:
22-10-2019
Plaats:

Clemenspoort vzw, Overwale 3, 9000 Gent. Op 250m van het station Gent St-Pieters en met een eigen parking die aansluit op de R4, E40 of E17 is de Clemenspoort zeer makkelijk te bereiken.

Prijs: 
€0

Ben jij binnen jouw organisatie bezig met het medewerkersbeleid? Heb je soms HR-vragen waar je wel eens extern advies rond wil? Kom dan op dinsdag 22 oktober speeddaten met onze pool aan HR-experten!

meeting_freeimages.jpgMaar liefst 10 experten stellen zich deze ochtend via een korte pitch aan jou voor. Je komt te weten op welke HR-domeinen hun expertise ligt en waarover ze je advies kunnen geven. De experten hebben hun expertise op het vlak van: strategisch HR-beleid, instroom en uitstroom, ontwikkeling van personeel, teamwerking, leidinggeven, gesprekken voeren, diversiteit en welzijn en gezondheid op het werk. 

Nadat de experten zich hebben voorgesteld krijg je kans om te speeddaten met vier van deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit. Via het inschrijfformulier kun je op voorhand al aangeven met welke 4 experten je in gesprek zou willen gaan, maar je kunt dat ook ter plekke doorgeven na de pitch. 

De volgende experten zullen hun werking op het event voorstellen:

Mocht je al een HR-vraag hebben en nood hebben aan ons advies welke expert je zou kunnen spreken, dan kun je dit via het inschrijfformulier ook kenbaar maken.

Programma

9.00

Onthaal

9.30

Verwelkoming Verso/HRwijs

9.45

Expertenpitch: iedere expert heeft 2 minuten om zijn/haar expertise op het gebied van HR te presenteren. 

10.45

Speeddating (4 x 20 min.):

Op basis van de pitch kan je als deelnemer vier keer gaan speeddaten met één van de experten. Als er veel vragen zijn voor één van de experten vindt dit plaats in een ‘one-to-many’ sessie.

 • 10.50-11.10: ronde 1
 • 11.15-11.35: ronde 2
 • 11.40-12.00: ronde 3
 • 12.05-12.25: ronde 4

12.30

Afsluiting

Praktisch

 • Locatie: Clemenspoort vzw, Overwale 3, 9000 Gent. Op 250m van het station Gent St-Pieters en met een eigen parking die aansluit op de R4, E40 of E17 is de Clemenspoort zeer makkelijk te bereiken.
 • Onthaal met koffie vanaf 9u, afsluiten doen we tegen 12.30.
 • Workshop voor stafmedewerkers, personeelsverantwoordelijken, directies en bestuurders van socialprofitorganisaties.
 • Plaats voor maximum 50 deelnemers. 
 • Deelname is gratis, maar we hanteren omwille van het beperkt aantal plaatsen een no-show fee van 50 euro.
 • Weet wel dat de tijd beperkt is en dat de kans bestaat dat je geen volledig advies krijgt. We gaan ervan uit dat de expert je al wel verder op weg kan helpen. Na afloop van het gesprek ben je vrij om gegevens uit te wisselen, maar op het moment dat je een traject aangaat met één van deze experten zal dit proces niet meer gratis zijn.
 • Meer info? Neem contact op met mieke.mertens@verso-net.be

Inschrijven

Inschrijven doe je hier