U bent hier

Acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing

Datum:
21-11-2018
Plaats:

Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Arduinkaai 7, 1000 Brussel

Prijs: 
€0

Een goede bestuurlijke organisatie helpt om de strategische doelstellingen van je sociale onderneming te bereiken. Zo is een duidelijke rolverdeling tussen voorzitter, bestuurders en directie cruciaal en dienen de competenties bij de bestuursleden aan te sluiten bij de strategie die je voor ogen hebt. Ook transparantie in je communicatie is belangrijk opdat je raad van bestuur kan meedenken. Deze en vele andere tips krijg je op het Acceleratie-event Bestuurlijke Vernieuwing van Verso, op 21 november.  

bigstock--195983158.jpgVerso organiseert dit acceleratie-event in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Arduinkaai 7, 1000 Brussel. We starten om 9.30. Om 12.30 kun je aansluiten voor een broodjeslunch.

Dit event volgt het voorbeeld van een infomarkt. Meer dan twaalf gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Lees ook het interview met Bénédicte De Bruycker en Hilde Helsen van ToolBox, één van de tien ondersteuners.

Het aantal plaatsen voor dit exclusieve event is beperkt en voorbehouden voor ondernemingen die zijn aangesloten bij een van de ledenfederaties van Verso. We geven ook voorrang aan sociale ondernemingen die al klaar staan om stappen te zetten op het vlak van bestuurlijke vernieuwing, maar nog zoeken naar de juiste ondersteuning. Het is daarbij zeker een goed idee om met twee te komen: bestuurder en directielid.

Deelname is gratis, maar omwille van het beperkt aantal plaatsen op dit unieke event hanteren we een no-show fee van 50 euro.

Schrijf je hier in.

Dit acceleratie-event loopt in samenwerking met Acerta, Binario, Cera Coopburo, Curia, Deloitte, Febecoop, Hazel Heartwood, Hefboom, Lumineus Consulting, Riverrun, Signport en Toolbox.

Strategisch HR-beleid