U bent hier

5-daagse Oplossingsgericht Leiderschap-startdag

Datum:
26-08-2019
Plaats:

Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs: 
€1 500

Een lerend netwerk voor jonge leiders.

Ben je sinds kort directeur van een organisatie?  Heb je nood aan reflectie over je leiderschapsvaardigheden? Wil jouw bedrijf je door laten groeien naar een belangrijke leidinggevende rol? Vind je het belangrijk om te kunnen praten over je leiderschapsuitdagingen en –rol en zoek je daarvoor een extern klankbord? Dan is dit lerende netwerk zeker iets voor jou.

Groeipad voor jonge leidinggevenden

In een sfeer van vertrouwen werk je samen met anderen aan je persoonlijke ontwikkeling en laat je je leiderschapsrol groeien. Een lerend netwerk is een als een reis die je samen onderneemt, waarbij je samen onderzoekt en leert. Dankzij de oplossingsgerichte begeleiding en de interactie met andere deelnemers:

  • Verbreed en verdiep je je kennis en inzicht in typische organisatie-issues
  • krijg je advies en vind je oplossingen voor persoonlijke en organisatie-uitdagingen
  • ontwikkel je je coachende vaardigheden
  • en vergroot je je persoonlijke veerkracht.

De verbinding die ontstaat met ‘gelijken’ werkt vaak ook door naast de samenkomstdagen.

Het nieuwe leiderschap, nieuwe uitdagingen

Leiderschap is geen rocket science. Het laat zich niet zomaar vangen in managementmodellen en leiderschapstypologieën. Contexten veranderen snel, wat vandaag werkt, kan morgen al verouderd zijn. Klanten en medewerkers zijn mondiger, maar vaak ook kwetsbaarder. Organisaties moeten snel kunnen schakelen en dat vraagt om heel wat wendbaarheid van leidinggevenden. De zogenaamde soft vaardigheden zoals: coachen, engageren, enthousiasmeren, motiveren, ondersteunen nemen toe aan belang. De leidinggevende is lang niet meer diegene die expert is in alles, maar die het beste haalt uit een team van experten.

Voor wie?: 

Leidingevenden

Leiding geven