U bent hier

4-daagse voor Vormingsverantwoordelijken in de Zorg - startdag

Datum:
19-03-2019
Plaats:

Escala Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

Prijs: 
€455

Als vormingsverantwoordelijke klinken begrippen als leercultuur en leer- en werkvormen u waarschijnlijk niet onbekend in de oren, wat daarom niet wil zeggen dat ze geen uitdaging meer vormen. Net als uw collega’s uit andere zorginstellingen heeft u ongetwijfeld ook af en toe te maken met minder succesvol geïmplementeerde leertrajecten, bent u zoekende op vlak van innovatieve leermiddelen.

Om gezamenlijk tot nieuwe inzichten, werkwijzen en oplossingen te komen, organiseren wij voor u dit lerend netwerk, ondertussen in een zesde jaargang. Deelname aan dit netwerk levert u frisse ideeën en nieuwe contacten op en biedt u de mogelijkheid tot zelfreflectie.

Tijdens 4 voormiddagen in 2019 wensen wij kennis en ervaring te delen, kruisbestuiving te stimuleren en zo tot een interessante dynamiek te komen.

Goed wetende dat de juiste leervorm mee bepalend is voor een optimaal leerresultaat, hebben we er bij elke sessie voor gezorgd dat gewerkt wordt aan de hand van de meest geschikte formule. Sommige topics lenen zich perfect voor een kennisoverdracht van expert naar publiek, andere komen dan weer best tot uiting via intervisie of een combinatie van beide. In het programma staat bij elke sessie vermeld welke leervorm wordt gehanteerd.

Een stuurgroep met ervaringsdeskundigen uit het werkveld waakt over een zinvolle en actuele invulling van het programma.

Leden van de stuurgroep:

  • Shirley Wallaert, Vormingscoördinator verpleging – AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV
  • Jan Messely, Stafmedewerker – PZ H. Familie Kortrijk
  • Nathalie Vanlerberghe, Stafmedewerker HRM – AZ Damiaan Oostende
  • Lynn Hermie, Opleidingsconsulent – UZ Gent
Voor wie?: 

Opleidings- en  vormingsverantwoordelijken, medewerkers personeelsdienst en stafmedewerkers uit de zorgsector. Consultants kunnen niet aansluiten.