U bent hier

Efficiënt & effectief subsidiebeheer: subsidies vinden

Datum: 
21-11-2019
Plaats: 

Escala Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

Prijs: 
€128

Subsidies kunnen een makkelijke manier zijn om nieuwe projecten op gang te trekken of extra inkomsten en draagkracht te genereren voor iedere organisatie. Toch laten veel organisaties regelmatig kansen liggen om kleine of grote subsidieprojecten in te dienen en goedgekeurd te krijgen.

Het subsidielandschap is immers zeer groot. En vaak is het moeilijk om door het bos de bomen nog te zien. Toch schuilen er zeker ook voor organisaties uit de non-profit en openbare sector grote mogelijkheden.

Met deze opleiding krijgt u een heel concrete en praktijkgerichte inleiding op het Europese, federale en regionale subsidielandschap. We schetsen een globaal beeld van verschillende mogelijke subsidiebronnen en -procedures en focussen daarbij uitgebreid op die mogelijkheden die relevant zijn voor uw sector en werkveld.

Cursisten kunnen na deze opleiding makkelijker subsidiekansen detecteren, sneller inspelen op diverse subsidiebronnen en subsidiedossiers met een hogere slaagkans opmaken. We reiken daarbij een aantal makkelijke en bruikbare handvaten, criteria en tips aan die uw zoektocht versnellen en vergemakkelijken en uw succesratio aanzienlijk kunnen verhogen.

Uniek aan deze opleiding is daarbij ook dat deze opleiding eindigt met een gedetailleerde subsidiescan op maat van uw organisatie waarbij de lesgever bij u in de organisatie effectief mee nadenkt over mogelijkheden en kansen en samen met u een uitgebreide subsidiescan opstelt voor uw organisatie.

Voor wie?: 

Medewerkers, leidinggevenden of beleidsverantwoordelijken van lokale besturen en vzw's binnen de ruime zorg- en welzijnssector