U bent hier

De kracht van intersectoraal samenwerken

Datum: 
15-05-2019
Plaats: 

Les Ateliers des Tanneurs: Huidevettersstraat 60A, 1000 Brussel

Prijs: 
€0

de_kracht_van_intersectoraal_samenwerken_0.png

In een complexe en veranderende samenleving worden sociale ondernemers uitgedaagd om nieuwe en relevante oplossingen te vinden op een waaier aan maatschappelijke vragen. Vaak merken deze organisaties dat ze meer impact kunnen hebben op het terrein als ze samenwerken met andere organisaties: binnen hun domein of uit andere sectoren. Ook overheidsorganisaties en commerciële partners kunnen een stukje van de puzzel in handen hebben.

Toch is intersectorale samenwerking niet altijd gemakkelijk. Je komt al snel in aanraking met starre regelgeving en er moeten ook goede afspraken gemaakt worden tussen vaak zeer verscheiden organisaties. En hoe moet je je medewerkers aansturen in zo’n hybride samenstelling?

Verso nodigt u graag uit om over al deze vragen te komen reflecteren tijdens de conferentie ‘De kracht van intersectoraal samenwerken’ op 15 mei. Naast de keynote van Bart Cambré, co-auteur van ‘Organisatienetwerken: de organisatievorm van de toekomst’, kunt u uw kennis bijschaven tijdens korte workshops over de juridische, praktische en HR-gerelateerde implicaties van intersectorale samenwerking. We hebben ook oog voor de praktijkgerichte en beleidsmatige kant van de zaak tijdens een panelgesprek met sociale ondernemers.

Raadpleeg het volledige programma hier

Inschrijven

Deelname aan dit event is gratis, er wordt wel een no-show fee van €75 aangerekend indien u niet tijdig verwittigt.

Na afloop van het panelgesprek krijgt elke deelnemer een exemplaar van het boek van Bart Cambré en Patrick Kenis 'Organisatienetwerken: de organisatievorm van de toekomst’.

Schrijf snel in