U bent hier

Building Bridges for Change: training oplossingsgericht werken

Datum: 
04-04-2020 tot 09-04-2020
Plaats: 

Ardennen: Aubel, dicht bij Verviers

Prijs: 
€800

​Ben jij of ken jij een jonge professional die een positief verschil wil maken in de wereld? Dan kan je deelnemen aan ‘Building Bridges for Change’, een trainingsevenement van 5 dagen in de Ardennen voor 30 jonge mensen (tussen 25 en 32 jaar oud) van over heel de wereld. 

ilfaro_building_bridges.jpg

In deze training leer je vaardigheden die de veerkracht en samenwerking in teams zullen versterken. Deelname aan deze training zal zonder twijfel dus ook ten goede komen aan de organisatie waarin je werkt.  

Trainers

De trainers zijn een groep van 6 senior consultants en coaches van Sfio (Solution Focus in Organisations, www.sfio.org) die hun tijd, ervaring en enthousiasme willen delen pro bono. Het is hun doel om jonge beloftevolle mensen te steunen en hen de kans te geven om zich het mooie gedachtengoed van "oplossingsgericht werken" en toekomstgerichte conversaties eigen te maken. Je kan alles over lezen op de website www.buildingbridges4change.org.

Kostprijs? 

Je kan zelf kiezen welke deelnameprijs haalbaar is voor jou/jouw organisatie:

  • ​Solidariteitstarief: € 1600, ex BTW. Hiermee maak je het mogelijk voor minder kapitaalkrachtige jongeren om ook deel te nemen, mooi!
  • Standaard tarief: € 800 ex BTW.
  • Sociaal tarief: € 500, BTW incl. Je inschrijvingsgeld dient uitsluitend om de kosten te dekken.

Voor wie?

Jongeren - tussen 25 en 32 jaar - met idealen, die het potentieel hebben om positieve veranderingen te helpen waarmaken.

Meer info en inschrijven?

www.buildingbridges4change.org