U bent hier

01
jun
2018
Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Willen we onze gezondheidszorg wapenen voor de toekomst, dan moeten we op een andere manier naar gezondheid kijken. Als gezondheidsfonds lanceert CM ‘Positieve Gezondheid’ in België.
25
okt
2018
Voor ondernemingen is roken duur en biedt stoppen heel wat economische en sociale voordelen. Een grote meerderheid van de rokers zegt ook zélf te willen stoppen. Maar vaak weten ze niet goed hoe. Wil je meer weten hoe je een rookbeleid opstart, welke acties je kan ondernemen en hoe je draagvlak kunt creëren.
24
apr
2018
tot
26
apr
2018
De vakbeurs HEALTH&CARE is dé ontmoetingsplaats voor de Belgische zorgsector HEALTH&CARE is hét platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgprofessionals en de overheid.
07
jun
2018
Organisaties hebben heel wat te winnen bij het ontwikkelen van die geheime superkracht. Net daarom staat die leer-kracht centraal op HR in de Zorg 2018. Wat talent is voor uw medewerker, is leer-kracht voor uw organisatie: een onuitputbare bron van klant- én medewerkerstevredenheid. Ontdekt u mee úw superkracht?