U bent hier

Leidinggevenden
12
dec
2019
tot
13
dec
2019
Tijdens deze workshop ga je dieper in op de verschillende aspecten van het onderhandelen. Welke onderhandelingsstrategieën kun je volgen? Welke stijl kun je hanteren? Hoe verloopt een onderhandelingsproces? Hoe ga je om met cultuurverschillen?
Leidinggevenden
21
nov
2019
Leren om medewerkers te coachen door het stellen van de ‘juiste vragen’.
Leidinggevenden
26
nov
2019
In deze sessies krijgt de deelnemer inzicht hoe feedback precies werkt. Er wordt geleerd zowel constructieve als corrigerende feedback te geven en te ontvangen op het juiste moment en op een stimulerende manier.
Leidinggevenden
03
dec
2019
In deze dagopleiding leer je medewerkers aanspreken op de meest moeilijke momenten. Je geeft duidelijke boodschappen, op zo’n manier dat een medewerker zelf meedenkt en naar oplossingen zoekt.
Leidinggevenden
22
nov
2019
In deze opleiding leer je feedback geven en ontvangen op een positieve, constructieve en toekomstgerichte manier. Helder, to-the-point en zonder de samenwerking te verzuren.
Leidinggevenden
26
nov
2019
Thema: 'Mijn werknemer is afwezig op het werk!' Heeft mijn werknemer recht op een baaldagje? Moet u loon doorbetalen indien uw werknemer een plastische operatie laat uitvoeren? Heeft uw deeltijdse werknemer ook recht op evenveel klein verlet? Heeft uw werknemer recht op sociaal verlof indien zijn vrouw wordt geopereerd? Is onbetaald verlof een recht voor de werknemer? In deze infosessie bundelt...
Leidinggevenden
21
jan
2020
Binnen een organisatie is een aanwezigheidsbeleid vaak volledig uitgewerkt. Toch vinden er weinig verzuimgesprekken plaats met afwezige medewerkers. Oorzaken? Gebrek aan tijd en angst voor de reactie. Hoe kan je deze hindernissen wegwerken en effectief overgaan tot deze belangrijke gesprekken?