U bent hier

Leidinggevenden
12
dec
2019
tot
13
dec
2019
Tijdens deze workshop ga je dieper in op de verschillende aspecten van het onderhandelen. Welke onderhandelingsstrategieën kun je volgen? Welke stijl kun je hanteren? Hoe verloopt een onderhandelingsproces? Hoe ga je om met cultuurverschillen?
Leidinggevenden
26
nov
2019
Na het volgen van een eendaagse proever oplossingsgericht werken weet je wat er bedoeld wordt met de oplossingsgerichte grondhouding.
Leidinggevenden
21
nov
2019
Subsidies kunnen een makkelijke manier zijn om nieuwe projecten op gang te trekken of extra inkomsten en draagkracht te genereren voor iedere organisatie. Toch laten veel organisaties regelmatig kansen liggen om kleine of grote subsidieprojecten in te dienen en goedgekeurd te krijgen.
Leidinggevenden
21
nov
2019
5 miljoen. Dat is het aantal banen dat tegen 2020 zal sneuvelen door de opkomst van robots. Een hallucinant cijfer, dat heftige emoties oproept en de prangende vraag doet rijzen: 'Hoe eisen wij mensen onze plek op in die steeds digitaler wordende wereld?' In haar nieuwe boek Authentieke Intelligentie durft Elke Geraerts het quasi-existentiële thema aan te kaarten dat ons allen wakker houdt. Waar...
Leidinggevenden
23
apr
2020
In deze opleiding wil KULAK jou graag overtuigen van de meerwaarde van coaching en tonen in welke omstandigheden je het kan gebruiken. Je staat stil bij de belangrijkste uitgangspunten van coaching, de rol en competenties van de coach en de structuur van een coachinggesprek.
Leidinggevenden
20
nov
2019
Efficiëntie, effectiviteit, performantie, resultaatsgerichtheid, … het zijn in social profit en de publieke sector al lang geen loze woorden meer. Maar wat als het niet zo duidelijk is wanneer genoeg, genoeg is, wat de grenzen van het organisatorisch en menselijke kunnen zijn? Als de lat onzichtbaar is, loop je er vaak onder, boven en net tegen. Met nefaste gevolgen voor medewerkers, de sfeer in...
Leidinggevenden
21
jan
2020
Omdat er een sterke vraag aanwezig is naar doorgedreven basisopleidingen waarbij leidinggevenden hun ‘leiderschapskwaliteiten’ verder kunnen ontwikkelen, biedt Anker tweemaal per jaar een praktijkgericht driedaags traject aan.
Leidinggevenden
27
jan
2020
Streef je er ook naar om jouw team met zelfvertrouwen te (bege)leiden? Ontdek dan hoe je best je visie en standpunten verdedigt bij zowel management als medewerkers en hoe je nee kan zeggen zonder weerstand en conflicten.