U bent hier

26
okt
2018
Vraag jij je als leidinggevende ook weleens af, hoe houd ik m'n eigen job werkbaar? En hoe zorg ik ervoor dat het werk van al mijn medewerkers werkbaar blijft? Wel, mis dan deze dag zeker niet. Want VIVO maakt van 26 oktober jouw dag.
14
nov
2018
Het Vlaams Welzijnsverbond verwelkomt graag de directieleden en leden van de raad van bestuur van hun welzijnsorganisaties. Tegelijk zouden ze het tof vinden ook leidinggevenden samen met hun medewerkers te mogen ontmoeten. Samen maken we werk van werkbaar werk!
31
jan
2019
Versterk uw coaching skills en stuw uw team vooruit.
29
okt
2018
In deze vorming verkennen we in een logische opbouw de valkuilen én mogelijkheden van omgaan met werkdruk en resultaatsverwachtingen. We vertrekken vanuit de eigenheid van social profit en publieke sectoren, het werken met kenniswerkers, het mikken op vaak moeilijk te concretiseren doelen, …
29
nov
2018
Staat je medewerkersbeleid op punt? Op welke domeinen kan je verbetering boeken? De vernieuwde HRscan van HRwijs brengt daarin verheldering, snel en gratis. Kom kennis maken met de HRscan op de lanceringsworkshop op 29 november in Mechelen!