U bent hier

Leidinggevenden
21
jan
2020
Omdat er een sterke vraag aanwezig is naar doorgedreven basisopleidingen waarbij leidinggevenden hun ‘leiderschapskwaliteiten’ verder kunnen ontwikkelen, biedt Anker tweemaal per jaar een praktijkgericht driedaags traject aan.
Leidinggevenden
21
jan
2020
Binnen een organisatie is een aanwezigheidsbeleid vaak volledig uitgewerkt. Toch vinden er weinig verzuimgesprekken plaats met afwezige medewerkers. Oorzaken? Gebrek aan tijd en angst voor de reactie. Hoe kan je deze hindernissen wegwerken en effectief overgaan tot deze belangrijke gesprekken?
Leidinggevenden
27
jan
2020
Streef je er ook naar om jouw team met zelfvertrouwen te (bege)leiden? Ontdek dan hoe je best je visie en standpunten verdedigt bij zowel management als medewerkers en hoe je nee kan zeggen zonder weerstand en conflicten.
Leidinggevenden
06
feb
2020
Als leidinggevende ben je voortdurend bezig met eindverantwoordelijkheid en zorg dragen voor mensen. Deze constante zorg is haalbaar en houdbaar als je daarnaast ook zorg draagt voor jezelf.
Leidinggevenden
10
feb
2020
Tijdens deze interactieve vorming bespreken we het verschil tussen talent en competenties, talent gericht werken versus burn-out en gaan we ook in op complimenten geven en ontvangen.
Leidinggevenden
20
feb
2020
Deze interactieve opleiding geeft handvaten om het peter- en meterschap optimaal uit te werken en te integreren binnen de organisatie.
Leidinggevenden
09
mrt
2020
Inzicht verwerven in de opmaak van een efficiënt uurrooster, rekening houdend met de noden van de dienst, de wensen van de medewerkers, gezond roosteren en de wetgeving.
Leidinggevenden
17
mrt
2020
Morele stress is het wrange gevoel dat je ervaart wanneer je je waarden en visie op goede zorg niet in de praktijk kunt brengen. In deze workshop verken je je eigen mogelijkheden om vanuit eigen waarden, normen en intrinsieke motivatie weerbaar en veerkrachtig te blijven.
Leidinggevenden
31
mrt
2020
Stilstaan bij het ‘klantgericht denken’, kritisch reflecteren m.b.t. valkuilen én mogelijkheden, zodat je als organisatie of medewerker weet waarvoor je al dan niet kiest.
Leidinggevenden
23
apr
2020
In deze opleiding wil KULAK jou graag overtuigen van de meerwaarde van coaching en tonen in welke omstandigheden je het kan gebruiken. Je staat stil bij de belangrijkste uitgangspunten van coaching, de rol en competenties van de coach en de structuur van een coachinggesprek.
Leidinggevenden
28
mei
2020
Om het beste uit je team te halen, maak je medewerkers best zo bewust mogelijk en zet je hen aan tot ‘eigenaarschap’. Maar hoe ga je best te werk en wat houdt eigenaarschap precies in? Je bekijkt de randvoorwaarden voor het stimuleren van eigenaarschap en de andere invulling die je aan je rol als leidiggevende kan geven.