U bent hier

Leidinggevenden
24
okt
2019
Focus op de kernwaarden van je organisatie en op het primaire proces, duidelijke communicatie, duidelijk en ondersteunend leiderschap lijken de basisingrediënten voor een geslaagd veranderingsproces.
22
okt
2019
Op dinsdag 22 oktober staan 10 HR-experten voor je klaar om je tijdens 4 speeddatesessies een gepast advies te geven op je HR-vragen.
29
okt
2019
De arbeidskrapte tiert welig in de zorgsector. 85% van de werkzoekenden in West-Vlaanderen behoort tot een specifieke doelgroep die moeilijk(er) aan de slag geraakt. De zorgsector in West-Vlaanderen benut op vandaag nog te weinig het potentieel van deze doelgroepen. W4W ZORG zoomt in op een aantal sectorale en beleidsinstrumenten waarmee we de tewerkstellingskansen van deze doelgroepen kunnen...
Leidinggevenden
23
jan
2020
De vijfde editie van Proeverijen is een XL-editie want er zijn dubbel zoveel aanbieders als in 2018: je kan in 2020 een keuze maken uit 252 sessies van 20 minuten .
Leidinggevenden
07
nov
2019
Werk aangepast aan chronisch zieken of mensen met een arbeidshandicap: wat kunnen werkgevers daarvoor doen en waarop hebben werknemers recht? Dat bespreekt het Gebruikersoverleg Handicap, Chronische Ziekte en Arbeid (GOHA) op z’n jaarlijkse gespreksavond. Want zowel werknemers als werkgevers hebben baat bij redelijke aanpassingen.
Leidinggevenden
21
nov
2019
Begrijpen wat seksisme is, de verscheidene uitingen ervan actualiseren, en de enorme schade die het veroorzaakt, is een grote stap. Een noodzakelijke stap voor wie de prestaties en inclusie binnen zijn teams wil ontwikkelen.