U bent hier

Agenda archief

Leidinggevende
18
okt
2019
Om de start in goede banen te leiden, bieden wij een opleiding aan die op maat is van startende leidinggevenden, zodat ze van bij het begin de leiderschapsstijl kunnen ontwikkelen.
Medewerkers
18
okt
2019
De Trefdag Gezinszorg is een inhoudelijk inspiratiemoment voor en door medewerkers van diensten voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg.
Leidinggevenden
18
okt
2019
Het maken van passende uurroosters is voor elke zorgorganisatie een arbeidsintensieve uitdaging. Maar met deze workshop helpen we u alvast goed op weg. Deze workshop is specifiek gericht op personeelsplanning in woonzorgcentra, ziekenhuizen en opvangcentra.
Leidinggevenden
18
okt
2019
De co-solving workshop biedt u de kans om professionele concrete gevallen, in verband met diversiteit en inclusie in uw instelling, in de groep te brengen. Het doel is de intelligentie van de groep te gebruiken om actiepistes te bedenken.
Leidinggevenden
17
okt
2019
Wat is de impact van 'nieuwe trends' op uw organisatie? In de reeks 'IMPAKT' bespreken we het economische en sociale effect van een trend, een maatschappelijk probleem... op uw organisatie. We vertrekken vanuit verschillende invalshoeken en maken de vertaalslag naar de praktijk.
Leidinggevenden
17
okt
2019
In deze workshop leer je vanuit de principes van verbindend leiderschap de diversiteit ombuigen van een hindernis naar een kracht voor je team.
Leidinggevenden
17
okt
2019
Als manager van een bedrijf, als HR-dienst, als bedrijfsarts, als preventie-adviseur, als HR-consultant, kan u ongetwijfeld toegeven dat een deftig welzijnsbeleid een hele uitdaging is. Het vergt specifieke kennis en vaardigheden om een efficiënt welzijnsbeleid te ontwikkelen.
Leidinggevenden
16
okt
2019
Welke invloed heeft de steeds meer divers wordende samenleving op mijn organisatie?
Leidinggevenden
15
okt
2019
Wist je dat zowel je fysieke als sociale omgeving je eetgedrag beïnvloeden? Dus, ook je werkplek? Samen bekijken we hoe je een voedingsbeleid opzet en met welke acties je gezonde voeding kan promoten.
Leidinggevenden
15
okt
2019
Na het volgen van een eendaagse proever oplossingsgericht werken weet je wat er bedoeld wordt met de oplossingsgerichte grondhouding.
Leidinggevenden
15
okt
2019
Staan doelstellingen als zelfinzicht, efficiënte communicatie en teamontwikkeling hoog op je professionele agenda? De Ankercoach werkt via 'Insights Discovery' een individueel en toegankelijk kleurenmodel uit. Het model drukt vier aspecten van persoonlijke gedragsvoorkeuren uit in kleurwaarden.
Leidinggevenden
14
okt
2019
Tijdens deze vorming leer je de methodiek van Inside the Box kennen én gebruiken. Met deze verrassend eenvoudige methode kan je aan de hand van vijf technieken op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.
Leidinggevenden
14
okt
2019
Zin om aan de hand van een brede en praktijkgerichte kijk je medewerkersbeleid onder de loep te nemen? Dan is deze dag iets voor jou.
Leidinggevenden
11
okt
2019
Smaakmakers Veerkrachtig Organiseren We benaderen het voorkomen en herstellen van burn-out vanuit een talentgericht perspectief. Dit biedt een relationele kijk op burn-out en veerkracht en een wat andere manier om als leidinggevende of organisatie te interveniëren.
Leidinggevenden
11
okt
2019
Performance management is essentieel: u wil de resultaten managen door de werking van de medewerkers te managen. Performance management staat momenteel onder zware druk: evaluaties zijn afgeserveerd en het managen van doelstellingen heeft minstens een flink herexamen aan het been hangen.
Leidinggevenden
11
okt
2019
Samen met de deelnemers op zoek gaan naar het ontstaan van werkdruk. Tools aanreiken om de werkdruk op de eigen werkvloer aan te pakken. Een aanzet geven om in de eigen organisatie een traject op te zetten rond werkdruk en werkgeluk.
Leidinggevenden
10
okt
2019
Ook mensen uit kwetsbare situaties worden vaker als vrijwilliger ingeschakeld in organisaties. En daar moet jij als verantwoordelijke van vrijwilligers mee leren omgaan. Tijdens deze vorming krijg je de kans om jouw eigen kennis en ervaring in te zetten en te leren van de goede voorbeelden van collega’s.
Zorgverleners
10
okt
2019
Het aanreiken van een basispakket met praktische, onmiddellijk inzetbare instrumenten op gebied van lichamelijke, mentale en emotionele veerkracht.
Leidinggevenden
08
okt
2019
Velen starten in recruitment vanuit een andere functie en leren het vak met vallen en opstaan. Het is daarom van belang te weten welk soort werknemers het meest zullen passen in de vacature. Een doordacht werving- en selectiebeleid ligt aan de basis van een succesvol werving- en selectieproces.
Stafmedewerkers
08
okt
2019
Hoe kan je binnen jouw organisatie aan de slag gaan rond competenties en talenten? Over die centrale vraag buigen we ons in groep één voormiddag lang tijdens deze workshop ism HRwijs.
Leidinggevenden
08
okt
2019
Tijdens deze vorming leren we enkele technieken om zelf praktisch aan de slag te gaan. We overlopen de voor-nadelen van “teambuildingsactiviteiten”.
Leidinggevenden
08
okt
2019
Capabele mentoren zijn sleutelfiguren in een succesvolle leer- en inschakelingsperiode . Deze interactieve en praktijkgerichte opleiding scherpt de belangrijkste coachingsvaardigheden en technieken aan die de mentor in elke fase van het leertraject kan inzetten.
Medewerkers
07
okt
2019
Geweldloos communiceren en omgaan met mensen In deze opleiding komt u meer te weten over uw eigen manier van communiceren en de invloed die dat heeft op het gedrag van anderen.
Stafmedewerkers
07
okt
2019
Vanuit de eigen praktijk reflecteren en samen (onder)zoeken hoe je vanuit ‘de bedoeling’ (kernopdracht) je intenties toch kunt proberen waarmaken.
Leidinggevenden
07
okt
2019
In de tweedaagse training ‘Effectief Teamwerk’ ontdek je hoe je op een resultaatgerichte, concrete manier ervoor kunt zorgen dat je team zich ontwikkelt naar een effectief, zelfsturend team, waar iedereen met meer plezier in werkt.
Leidinggevenden
03
okt
2019
Deze opleiding geeft jou de bouwstenen van HRM en concepten van sociale innovatie, het nieuwe werken, talentmanagement, toegespitst op de publieke en social profitsector.
Stafmedewerkers
03
okt
2019
Vertrekkend vanuit een kader rond ‘kwaliteit van leven’ (cfr. Shallock) en de nieuwe uitdagingen in de zorg, reflecteren over de mogelijke impact op de organisatie van de zorg en alle betrokken partners (bewoners en hun familie, medewerkers, mantelzorgers, het WZC)
Medewerkers
03
okt
2019
Wegwijzer naar de meest passende dienstverlening Deze opleiding heeft als doel de cursisten een inzicht te bezorgen in de verschillende tegemoetkomingen, premies, vrijstellingen, ...
HR
03
okt
2019
Met maximum 12 mensen gaan we op een mooie en rustgevende plek op zoek naar manier om onzelf en ons team in drive te brengen/ houden. We vertrekken vanuit onze eigen ervaringen en bouwen in cocreatie het verhaal van Dienend Leidinggeven op.
02
okt
2019
De resultaten van het onderzoek 'Leren & Ontwikkelen in Organisaties 2019' afgenomen bij zowel L&D-managers als aanbieders van L&D-oplossingen, worden voorgesteld op woensdag 02/10/19 om 16.00 in de kantoren van Securex in Brussel.