U bent hier

Agenda archief

vergaderen
23
apr
2019
We gaan samen op zoek naar wanneer deze vergaderingen energie geven en hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit elke keer voor elke aanwezige het geval wordt.
competenties opleidingsplan
19
apr
2019
De vorming gaat in op hoe je een competentiemodel opstelt en wat de link is met talentmanagement.
dienend leidinggeven
12
apr
2019
Een andere kijk op leidinggeven, inspiratie voor groeisucces!
04
apr
2019
De job van onthaalouder is vaak te weinig bekend. Daarom informeren Verso en VDAB de arbeidsbemiddelaars erover.
04
apr
2019
Logo Trefpunt Zorg
Stip alvast donderdagnamiddag 4 april 2019 aan in je agenda, want dan bundelen Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie, CT Paramedics en Trefpunt Zorg de krachten en het netwerk voor ‘Thuiszorg Toekomstproof’.
Leidinggevenden
04
apr
2019
Stip 4 april 2019 aan in je agenda, want dan bundelen Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie , CT Paramedics en Trefpunt Zorg de krachten voor ‘Thuiszorg Toekomstproof’.
Leidinggevenden
04
apr
2019
Ontdek welke dynamieken je diversiteits- en inclusiebeleid kunnen versterken of verzwakken. Creëer met deze stapstenen een duurzame en waarderende context waar inclusie mogelijk is.
Leidinggevenden
04
apr
2019
VDAB en SDworx verschaffen duidelijkheid over wat een team nu eigenlijk is.
Leidinggevenden
02
apr
2019
orbit diversiteitsplannen
Tussen 2002 en 2016 kregen duizenden profit en social-profitorganisaties via loopbaan- en diversiteitsplannen begeleiding op maat om concrete diversiteitsacties op de werkvloer te ontwikkelen. De acties waren prioritair gericht op de instroom, doorstroom, retentie en opleiding van werknemers uit kansengroepen
Leidinggevenden
02
apr
2019
Sociale ondernemingen staan onder druk. Individuele zorgvragen en persoonsvolgende budgetten nopen organisaties tot maatwerk.
Leidinggevende
01
apr
2019
Theoretische modellen worden door middel van oefeningen vertaald naar de praktijk. Interactief werken met eigen casussen en praktijkvoorbeelden.
Uurwerk
01
apr
2019
Inzicht verwerven in de opmaak van een efficiënt uurrooster, rekening houdend met de wetgeving, noden van de dienst en wensen van de medewerkers. Inzicht verwerven in personeelsplanning en toepassing op de eigen situatie: het juiste aantal personeelsleden met de juiste kwaliteiten op de juiste plaats op de werkvloer.
Leidinggevende
29
mrt
2019
De vorming verloopt interactief en praktijkgericht. Er wordt gewerkt met eigen casussen, voorbeelden en ervaringen die worden meegebracht door de deelnemers.
Leidinggevende
28
mrt
2019
De vorming verloopt interactief en praktijkgericht. Er wordt gewerkt met eigen casussen, voorbeelden en ervaringen die worden meegebracht door de docent maar ook door de deelnemers. Tijdens de vorming worden opdrachten meegegeven om uit te werken in de praktijk.
Leidinggevenden
28
mrt
2019
Via deze infosessie schept SOM duidelijkheid over de tewerkstellingsmaatregelen waarop je beroep kan doen.
Leidinggevenden
28
mrt
2019
Hoe wapen ik mezelf of mijn medewerkers tegen stress en burn-out?
Stafmedewerkers
28
mrt
2019
Als HR-dienst van een zorgwerkgever moet je vaak op zoek naar personeel van alle slag: administratieve profielen, zorgprofielen, logistieke helpers… Geen evidente zaak…
confronteren
28
mrt
2019
Tijdens deze leerdag onderzoeken we de vaardigheden die nodig zijn om confronterend te communiceren. Vanuit een aantal theoretische kaders rond leidinggeven en coachen gaan we vooral op zoek naar wat het met onszelf doet. Wat maakt het zo moeilijk om duidelijk te zijn? Hoe kunnen we dit doen met zorg?
Leidinggevenden
26
mrt
2019
In deze workshop krijg je heel wat nieuwe inzichten om mensen met een migratieachtergrond aan de slag te krijgen in jouw organisatie.
Leidinggevenden
26
mrt
2019
Leren hoe je menselijkheid, zakelijkheid en effectiviteit in een personeelsgesprek samenbrengt.
Zorgverleners
22
mrt
2019
Extra tijd kunnen creëren voor bewoners door zelf beter met de tijd om te gaan.
engagement medewerkers
22
mrt
2019
Als een firma het aantal geëngageerde medewerkers kan opdrijven, dan leidt dat tot betere bedrijfsresultaten, een hogere productie, een dalend verloop en verzuim en een beter imago. We geven in deze vorming aan hoe je aan engagement kan werken op het vlak van cultuur, erkenning, groei, job, team, visie en leiderschap.
HRscan
21
mrt
2019
Schrijf je in voor de workshop HRscan op 21 maart in Hasselt! Je wisselt er ook ervaringen uit.
Stafmedewerkers
21
mrt
2019
We zitten gemiddeld 9 u per dag. Als onderneming heb je er alle belang bij om werknemers met een zittend beroep te stimuleren om minder lang stil te zitten.
communicatie
21
mrt
2019
In deze basismodule wordt op zoek gegaan naar de diepgewortelde oorzaak van het obstakel dat een goede communicatie vanuit jezelf en/of je team in de weg staat. Hierdoor creëren we geleidelijk aan een bewustzijn.
Leidinggevenden
20
mrt
2019
In deze vorming verken je in een logische opbouw de valkuilen én mogelijkheden van omgaan met werkdruk en resultaatsverwachtingen. Er wordt vertrokken vanuit de eigenheid van social profit en publieke sectoren
vorming zorg
19
mrt
2019
Tijdens 4 voormiddagen in 2019 wensen wij kennis en ervaring te delen, kruisbestuiving te stimuleren en zo tot een interessante dynamiek te komen.
Leidinggevenden
18
mrt
2019
tot
19
mrt
2019
In de tweedaagse training ‘Effectief Teamwerk’ ontdek je hoe je op een resultaatgerichte, concrete manier ervoor kunt zorgen dat je team zich ontwikkelt naar een effectief, zelfsturend team, waarin iedereen met meer plezier werkt.
Leidinggevende
15
mrt
2019
Om de start in goede banen te leiden, bieden wij een opleiding aan die op maat is van startende leidinggevenden, zodat ze van bij het begin de leiderschapsstijl kunnen ontwikkelen.
Zorgverleners
14
mrt
2019
Workshop waarin het thema wordt gekaderd en afgetoetst aan de eigen praktijk met als bedoeling te informeren, sensibiliseren en kritisch te reflecteren. Dit aan de hand van getuigenissen en beeldmateriaal.